Súd otcovi Britney Spearsovej odobral opatrovníctvo nad dcérou, fanúšikovia oslavujú

Súd v Los Angeles v stredu Jamiemu Spearsovi, otcovi speváčky Britney Spearsovej, odobral opatrovníctvo nad jeho dcérou. Informovala o tom agentúra AFP.

30.09.2021 06:58
People Britney-Spears Foto:
Kombinácia záberov Jamieho Spearsa, otca speváčky Britney Spearsovej (vpravo).
debata

Opatrovníctvo Spearsovi odobrali s okamžitou platnosťou. Nahradil ho dočasný opatrovník, čo je podľa sudkyne Brendy Pennyovej „v najlepšom záujme“ speváčky.

Mathew Rosengart, právnik, ktorého si speváčka najala v júli, jej otca obvinil, že od dcéry žiadal výmenou za to, že sa správcovstva vzdá, dva milióny dolárov. Spears bol predtým najhlasnejším zástancom tohto opatrovníctva, v posledných týždňoch však podľa agentúry AP svoj postoj prekvapivo zmenil a požiadal súd, aby ho zrušil.

Vzťahy medzi speváčkou a jej otcom sú napäté. Britney ho obvinila, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky alebo jej nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa.

People Britney Spears Čítajte viac Konečne dostala povolenie? Britney Spears sa zasnúbila! Takto sa teší z prsteňa

Jamie, vlastným menom James Parnell Spears, začiatkom roka 2008 prevzal opatrovníctvo nad svojou dcérou pre jej široko medializované psychické problémy. Dcéra však vlani požiadala o ukončenie tohto opatrovníctva, ktoré nazvala „krutosťou“.

Stredajšiemu rozhodnutiu súdu predchádzala dlhoročná verejná kampaň. V posledných týždňoch sa objavili dokumenty s obvineniami, že Jamie Spears odpočúval telefonické hovory svojej dcéry.

Už niekoľko hodín pred stredajším súdnym pojednávaním polícia rušnú ulicu pred budovou súdu uzavrela, aby sa tam mohla konať demonštrácia na podporu speváčky. Prišlo na ňu asi sto ľudí, ktorí sa dožadovali toho, aby speváčkin otec prestal byť jej opatrovníkom. Spievali tiež hity Spearsovej, ako Toxic a Baby One More Time. Britská BBC uviedla, že aj v centre Londýna sa v stredu zišli ľudia podporujúci kampaň FreeBritney (Osloboďte Britney).

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #otec #Britney Spears #súdne rozhodnutie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....