Samu doma ju veru nenechal! Culkin ako starostlivý tatko, vzal dcérku von

Jeden čas mnohé médiá, ale aj verejnosť s obavou nazerali na život niekdajšej detskej hviezdy Macaulaya Culkina. Hrdina hitu Sám doma nenakrúcal a špekulovalo sa o jeho osobných problémoch aj drogovou závislosťou.

01.10.2021 00:00
634962659 Foto:
Herec Macaulay Culkin kráča uličkami Los Angeles s kočíkom so svojou prvorodenou dcérkou Dakotou.
debata

Culkin však nikdy podobné reči nekomentoval a žil si svoj život, ktorého súčasťou sa pred pár rokmi stala kolegyňa – herečka Brenda Song. Dvojica sa stretla pri spoločnom projekte, no od pracovného sa ich vzťah transformoval aj na partnerský. Dnes je z nich spokojná zasnúbená dvojica, ktorá sa v apríli tohto roka stala rodičmi.

Song priviedla na jar na svet dcérku, ktorá dostala meno Dakota – na počesť zosnulej Culkinovej sestry a pár netajil svoje nadšenie z rozšírenia ich rodiny. „Prekypujeme radosťou,“ znelo len stručné vyhlásenie pre médiá, ktoré pár dní po pôrode zverejnili. Po bezmála šiestich mesiacoch zachytili objektívy paparazzov milovaného detského hrdinu Vianoc ako starostlivého otecka.

VIDEO TU:
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Culkin sa prechádzal s kočíkom ulicami Los Angeles a trávil čas v spoločnosti svojej prvorodenej dcérky. Podľa viacerých zdrojov z okolia sa v role otca našiel a nesmierne si ju užíva. Okrem rodičovských povinností však možno Culkina opäť vidieť aj ako herca. Macaulay si zahral v najnovšej sérii projektu American Horror Story s podtitulom Double Feature.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #paparazzi #Macaulay Culkin

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...