Očkovaní a nadržaní! Známa americká komička sa chváli, toto je jej nová láska

Dlho sa zdalo, že je single a bez partnera. Možno aj preto moderátorka Chelsea Handler prekvapila správou o novom partnerovi. Urobila tak pred pár dňami na sociálnej sieti.

01.10.2021 00:00
Chelsea Handler, Jo Koy Foto: ,
Moderátorka a herečka Chelsea Handler so svojím novým partnerom - komikom Jo Koyom na baseballovom zápase medzi tímami Los Angeles Dodgers a San Diego Padres.
debata

Známa americká moderátorka, ktorá svojím štipľavým humorom nešetrí žiadnu celebritu, tvorí pár s komikom Jo Koyom. Nevedno, kedy sa dvojica zoznámila a odkedy sú partnermi. Na Instagrame však 46-ročná blondínka uviedla pred pár dňami, že sú spolu.

„Ja som na turné, on je na turné a niekedy sme na turné spolu,“ napísala v pondelok na sociálnej sieti a dodala tiež poznámku „očkovaní a nadržaní“ (#Vaccinatedan­dHorny). Pridala tiež záber, na ktorom ju Koy šťastne bozkáva pod stromami na nočnej ulici.

zväčšiť Moderátorka a herečka Chelsea Handler so svojím... Foto: SITA/AP, Mark J. Terrill
Padres Dodgers Baseball Moderátorka a herečka Chelsea Handler so svojím novým partnerom - komikom Jo Koyom na baseballovom zápase medzi tímami Los Angeles Dodgers a San Diego Padres.

Dvojicu len o pár dní neskôr zachytili objektívy aj „za denného svetla“. Spoločne sa totiž vybrali na baseballový zápas, keďže sú vášnivými fanúšikmi tohto amerického športu.

Zápas medzi Los Angeles Dodgers a San Diego Padres si užívali s dobrou náladou vo VIP sektore a v jednom momente dokonca Handler skončila s loptičkou v rukách. Venoval jej ju práve pozorný partner, keď ju jeden z hráčov odpálil smerom do hľadiska a skončila pri jeho nohách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea Handler (@chelseahandler)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partneri #Chelsea Handler #Jo Koy

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...