Ups! Britney Spears sa fanúšikom predviedla celkom nahá, na sériu záberov reagovali milióny

V stredu "oslobodil" súd v Los Angeles Britney Spearsovú spod opatrovníctva jej otca, Jamieho Spearsa.

01.10.2021 09:00
shutterstock 311540954 Foto:
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2015.
debata (7)

Opatrovníctvo Spearsovi odobrali s okamžitou platnosťou. A túto správu 39-ročná pop hviezda oslávila na dovolenke v Karibiku, kde sa aktuálne nachádza aj so snúbencom, Samom Asgharim.

Mama dvoch tínedžerov však na Instagrame, kde ju sleduje 34 miliónov fanúšikov, poriadne pritvrdila – svojím podporovateľom ponúkla sériu nahých záberov, kde jej intímne partie prekrývajú len miniatúrne kvietky.

Zábery sa stretli s ohromným záujmom fanúšikov, za niekoľko hodín ich ako „páči sa mi“ označilo vyše 2 milióny ľudí, v komentároch speváčke blahoželajú k „slobode“.

Počas súdnych bojov s otcom Spearsovú fanúšikovia podporovali nielen na sociálnych sieťach, ale aj pred súdom v Los Angeles, kam prišli s transparentami. Stalo sa tak aj v stredu, pred súd prišlo asi sto ľudí, ktorí sa dožadovali toho, aby speváčkin otec prestal byť jej opatrovníkom. Spievali tiež hity Spearsovej, ako Toxic a Baby One More Time. Či sa im slávna blondínka chcela odvážnymi zábermi poďakovať za podporu, nevedno.

People Britney-Spears Čítajte viac Súd otcovi Britney Spearsovej odobral opatrovníctvo nad dcérou, fanúšikovia oslavujú

Vzťahy medzi speváčkou a jej otcom boli dlhodobo napäté. Britney ho okrem iného obvinila, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky alebo jej nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...