Kočka v džínsoch, tu je nové foto Carole Middletonovej! Ale mama vojvodkyne Kate má v malíčku aj čosi iné

5-násobná babička Carole Middleton sa do dôchodku nechystá. Stále má nové nápady na podnikanie.

04.10.2021 00:00
middleton Foto:
Carole Middleton a vojvodkyňa Kate na archívnej snímke.
debata

Matka 39-ročnej vojvodkyne Kate, Carole Middleton, poskytuje rozhovory len výnimočne. 66-ročná mama, stará mama a podnikateľka tak teraz urobila pre Daily Mail. O blízkom vzťahu s dcérou, manželkou princa Williama, nemôže byť žiadnych pochýb. Carole sa ale roky drží v ústraní, užíva si život 5-násobnej babičky.

V 80-tych rokoch začala podnikať v oblasti párty doplnkov a podnik sa rodine Middletonovcov podarilo úspešne etablovať. "Môj súkromný a podnikateľský život pre mňa nie sú dve oddelené veci, ale obe sú mojou podstatnou a prepojenou súčasťou,“ povedala v rozhovore.

Ako prezradila, boli to práve jej tri deti – Kate, Pippa a James, ktoré ju k podnikateľskému zámeru priviedli. V 80-tych a 90-tych rokoch bolo náročné nájsť vhodné a vkusné párty veci na organizovanie rodinných či iných osláv – a ak chcela ako mama troch detí peknú oslavu vystrojiť, musela ozdoby vyrobiť sama. V tom čase vznikol jej podnikateľský nápad. „Mám prácu, ktorá ma baví každý deň a presne to som vždy chcela,“ prezradila.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Premiéra bondovky! Craiga obklopili krásne kolegyne, dych priam vyrazila vojvodkyňa Kate

Napriek úspešnej kariére je pre 66-ročnú Carole najdôležitejší čas, ktorý trávi s rodinou, s vnúčatami. Rovnako je na tom aj jej manžel, Michael (72). „Jediné, čo môžem k materstvu povedať je to, ako veľmi som ho milovala a stále milujem. Mike bol dobrý, chápajúci otec a vždy sme našli spôsob, ako zladiť obchodný a rodinný život.“ A hoci má Carole Middleton päť vnúčat, o odchode do dôchodku zatiaľ neuvažuje. Užívať si oboje je podľa nej možné.

james middleton Čítajte viac Tu je nevesta Jamesa Middletona v svadobných šatách! Sú retro, vydávala sa v nich aj mama vojvodkyne Kate

„Svoj život si budem aj naďalej užívať naplno, trávim veľa času so svojimi deťmi a vnúčatami a rozširujem svoju spoločnosť, aby som mohla realizovať svoje nápady,“ opísala. „Trávim veľa času s mladými ľuďmi, čo mi pomáha zostať mladou.“ Vzhľadom na skutočnosť, že jej spoločnosť zarobila rodine Middeltonovcov milióny, má tak úspešná 60-nička podnikanie v malíčku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carole Middleton

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...