Schmatol ju za nahé prsia pri nakrúcaní, Ratajkowski spomína v knihe na pocit poníženia

Ak niečo naozaj naštartovalo kariéru modelky, herečky a podnikateľky Emily Ratajkowski, bolo to video k megahitu Blurred Lines. Existovali z neho dve verzie, v jednej bola hore bez a vysielali ju len po 22. hodine alebo na internete.

05.10.2021 00:00
Revolve Gallery NYFW Event Foto: ,
Emily Ratajkowski sa tiež objavila na akcii Revolve Gallery New York Fashion Week.
debata (13)

Interpretom skladby je Robin Thicke, známy americký spevák, ktorý je momentálne už štvornásobným otcom. Ratajkowski si v novej knihe s názvom My Body (Moje telo) zaspomínala aj na nepríjemný incident z nakrúcania, keď ju umelec nahú na scénu chytil za obe prsia.

„Odrazu, ako blesk z jasného neba, som zacítila chlad a nepríjemnosť dotyku cudzích rúk, ktoré oblapili moje prsia zozadu. Inštinktívne som sa pohla smerom preč a obzrela sa dozadu na Robina Thickeho,“ opísala v knihe Ratajkowski. „Usmial sa takým šialeným úsmevom a zakolísal smerom dozadu. Jeho oči skryté za slnečnými okuliarmi a moja hlava sa obrátila smerom do tmy na pľaci. Začula som režisérkin mohutný hlas, ako na mňa kričí: ‚Si v poriadku?‘,“ doplnila tiež v knihe Ratajkowski.

Dnes tridsaťročná rodáčka z Londýna uviedla, že to bolo vôbec prvýkrát, čo sa cítila naozaj nahá a uvedomila si pocit poníženia. „Vystrčila som bradu dopredu a pokrčila ramenami, vyhýbajúc sa očnému kontaktu, cítila som ako telom pumpuje teplo poníženia. Nereagovala som – nie tak, ako by som mala,“ uviedla tiež vo svojej knihe známa kráska.

Jej slová potvrdila aj spomenutá režisérka Diane Martel, ktorá na margo situácie tiež uviedla, že známy spevák bol v čase nakrúcania zjavne opitý. „Pamätám si ten moment, ako ju schmatol za prsia. Jedno v každej dlani. Stál za ňou a oboch som videla z profilu. Zakričala som veľmi agresívnym hlasom ‚čo to do pekla robíš, dosť! Nakrúcanie je skončené!‘,“ opísala situáciu Martel. Dodala tiež, že Thicke sa následne poslušne ospravedlnil a bránila ho tiež slovami, že si myslí, že „nespravil by to, ak by nebol opitý“.

Thicke sa v minulosti liečil zo závislosti od alkoholu a pre jeho slabosť mu stroskotalo aj manželstvo s herečkou Paulou Pattonovou – majú spolu syna Juliana. Po skončení prvého zväzku sa začal stretávať s modelkou April Love Geary, neskôr si ju vzal a majú spolu tri ďalšie deti. Na modelkine vyjadrenia v knihe americký spevák nereagoval.

Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Robin Thicke #Blurred Lines #klip #Emily Ratajkowski #sexuálne obťažovanie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...