Nakrúcanie sexuálnych scén s Anistonovou? Gyllenhaal má na ne aj po 20-tich rokoch živé spomienky

Pred takmer 20-timi rokmi nakrúcali Jake Gyllenhaal a Jennifer Aniston spoločný film, išlo o snímku "Good Girl".

08.10.2021 00:00
debata

V nej si dvojica, ktorá sa zoznámi v supermarkete, začne spoločný románik. Jake Gyllenhaal (40) si aktuálne zaspomínal na nakrúcanie sexuálnych scén so slávnou hviezdou seriálu Priatelia a opísal ich doslova ako horor. Závidieť mu vraj nebolo čo.

V americkej rozhlasovej šou „The Howard Stern Show“ Gyllenhaal opísal, ako sa musel stále v rozpakoch smiať a aké to bolo „mučenie“ nakrúcať s Anistonovou, ktorá bola v tom čase vydatá za Brada Pitta. Ona hrala v ich spoločnom filme vydatú ženu, ktorá bola nespokojná a jej život ju nudil. On žil ešte s rodičmi a začal pracovať v supermarkete, kde sa s postavou, ktorú hrala Aniston, zoznámil. A aférka sa začala…

Intímne momenty boli pre Jakea obzvlášť ťažké, priznal v rozhlasovej šou. Dôvod bol prostý, Gyllenhaal sa vtedy do Jennifer Anistonovej (52) zamiloval. Svedčí o tom aj niekdajší spoločný rozhovor pre „The Insider“ z roku 2002, ktorý je stále k dispozícii na youtube. V ňom sa herec červená, keď má rozprávať o intímnych scénach. Fakt, že bol v tom čase do Anistonovej zamilovaný prezradil už viackrát.

2021 NYFF - "The Lost Daughter" Screening Čítajte viac Toto nikdy neurobil! Gyllenhaal ukázal na premiére krásnu partnerku: Tak veľmi ju milujem!

Ako opísal, miešali sa v ňom pri nakrúcaní pikantných scén nervozita a pocit, akoby ho mučili. „Myslím, že to bola ako zmes oboch.“ Nervozita mu zväzovala ruky, ale Aniston mu pomohla, ako opísal, bola skutočnou profesionálkou – použila trik, aby sa im natáčalo lepšie – medzi ich telá počas sexuálnych scén vsunula vankúš, čo mu pomohlo trocha sa uvoľniť.

„Jennifer bola veľmi milá a navrhla to skôr, ako sme začali. Bola to istá prevencia a používali sme ju vždy, keď sme boli v horizontálnej polohe,“ opísal Gyllenhaal. Zároveň dodal, že scény sú svojím spôsobom aj zábavné, keďže sa im zvykne počas nakrúcania prizerať 30 až 50 ľudí na pľaci. „Je to potom skôr ako nacvičená choreografia, niečo, ako tanec.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Jake Gyllenhaal

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...