Kylie Minogue sa sťahuje do rodnej Austrálie: Znamená to vari koniec jej lásky?

Popová speváčka Kylie Minogue potvrdila, že sa po 30 rokoch strávených v Británii vracia do rodnej Austrálie.

08.10.2021 08:33
Kylie Minogue Foto:
Kylie Minogue v roku 2013 počas MTV Music Awards.
debata (1)

Táto 53-ročná speváčka sa však podľa vlastných slov chce pravidelne do Británie vracať a jej rozhodnutím sa „toho veľa nezmení“, informovala vo štvrtok stanica BBC.

„Tento rok som v Austrálii strávila so svojou rodinou veľa času, bolo to naozaj skvelé a o návrate hovorím už dlhšie,“ uviedla Minogue, ktoré posledné desaťročia žila vo Veľkej Británii. Ešte vlani na jeseň sa v relácii stanice ABC zdôverila, že jej pre pandémiu chýba rodina.

S rozhodnutím vrátiť sa do rodnej krajiny sa však vyrojili aj otázky, či to znamená, že Minogueovej sa skončil ďalší vzťah – konkrétne s britským novinárom Paulom Solomonsom, s ktorým tvorila pár posledné roky. Ako píše denník The Sun, „dvojica je stále veľmi zamilovaná, no Paul sa s Kylie sťahovať nebude“. Podľa informácií denníka sa vraj partneri rozhodli skúsiť si vzťah na diaľku.

Jej najnovší štúdiový album Disco, vydaný minulý rok, z nej spravil prvú sólovú interpretku s platňou na prvej priečke britských rebríčkov v piatich rozličných po sebe nasledujúcich desaťročiach. Speváčkin prvý album s názvom Kylie valcoval hitparády ešte v roku 1988, dopĺňa stanica ABC.

Jej nový singel „A Second to Midnight“ je spoluprácou s britským hudobníkom Ollym Alexanderom. Hviezda, ktorá sa preslávila účinkovaním v televíznom seriáli Neighbours, mala veľmi úspešnú hudobnú kariéru, počas ktorej vyprodukovala aj hity hity ako I Should Be So Lucky, The Loco-Motion, Confide in Me, Spinning Around či Can't Get You Out of My Head. Z jej nahrávok sa dosiaľ predalo viac než 70 miliónov exemplárov, je tak najúspešnejšou austrálskou hudobníčkou všetkých čias.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sťahovanie #návrat #Kylie Minogue #Austrálie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...