Adele na obálke s bujným dekoltom, ako diva aj diskožienka: Hovorí o láske i chudnutí

Len pred pár dňami na svojom Instagrame ohlásila príchod novej skladby. Zdá sa, že ho bude sprevádzať aj bombastická "reklama". Britská speváčka Adele sa totiž ocitla na titulnej strane magazínu Vogue. Vo Veľkej Británii aj v USA.

08.10.2021 12:16
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Na sociálnej sieti sa už objavili ukážky z plánovaného vydania, pričom je jasné, že Adele sa tentoraz predstavuje v pozícii sexy sirény. Na jednej z titulných strán pózuje v šatách s korzetovým živôtikom, so zvýraznenými prsiami a vlnami aj líčením a ĺa Barbarella.

Inšpirácia retro estetikou konca 60-tych a začiatku 70-tych rokov je potom zjavná aj na ďalších fotografiách. Časopis pripravil titulné strany hneď dve – na ďalšej pózuje Adele takmer ako disko-diva v šatách zo zlatého lurexu. Čo je azda ešte zaujímavejšie – Adele si za hviezdu novembrového vydania vybral aj americký magazín Vogue. Aj ten zverejnil vo štvrtok podvečer podobu titulnej strany, na ktorej je hviezda veľmi sošná a kompozícia priam architekturálna. Speváčka je oblečená v zelenom modeli kabátošiat s dlhou vlečkou a zachytená je na zábere celá jej postava.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Britská mutácia módneho časopisu si rodáčku z ostrovov vybrala za hviezdu svojej novembrovej edície, pričom časopis sa do predaja dostane práve v čase, keď vyjde nový singel speváčky s názvom Easy on me. Ide o prvú skladbu po dlhej hudobnej prestávke, ktorú mnohí fanúšikovia čakajú s veľkým napätím a radosťou. Adele zároveň poskytla vôbec prvé interview po niekoľkoročnej pauze. Na pretras prišiel jej rozpad manželstva a rozvod so Simonom Koneckim, nový album, ale tiež napríklad zmena vizáže a výrazné schudnutie či nový partner – športový agent Rich Paul.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Na jeho adresu uviedla, že prišiel v ten správny čas. „Necítim úzkosť, nie som nervózna alebo zmätená. Je to presne naopak. Som 33-ročná rozvedená matka syna, ktorá drží situáciu pevne v rukách. Posledná vec, ktorú potrebujem, je niekto, kto nevie, kde sa nachádza alebo čo chce. Viem, čo chcem. A naozaj viem, čo nechcem,“ komentovala v rozhovore. Vyjadrila sa tiež na margo toho, že verejnosť často rieši jej radikálne schudnutie a zmenu postavy.

„Myslím si, že jeden z dôvodov, prečo sa v tom ľudia trochu stratili, bol, že išlo o viac ako dvojročné obdobie. Bolo to kvôli mojej úzkosti. Pri cvičení by som sa cítila lepšie. Nikdy nešlo o chudnutie, ale vždy o to, aby som sa stala silnejšou a venovala som si každý deň nejaký čas bez telefónu,“ priznala sa 33-ročná britská megastar. Priznala tiež, že dnes sa cíti byť od cvičenia trochu závislá. "Cvičím dvakrát alebo trikrát denne… ráno urobím svoje váhy, potom popoludní sa idem niekam prejsť či na túru alebo boxujem a potom si idem v noci ešte zacvičiť kardio. A robím to s trénermi. Chápem, že pre veľa ľudí to nie je možné.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #rozhovor #Vogue #titulka #Adele #Rich Paul

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...