Plachý úsmev, pochudnutá tvár! Princezná Charlene na verejnosti, nie však v Monaku

Začiatkom septembra princezná Charlene náhle skolabovala a bola prevezená do nemocnice.

09.10.2021 10:40
charlene Foto:
Kňažná Charelne na archívnej snímke.
debata (2)

Podlomené zdravie ju na mesiace „uväznilo“ v Južnej Afrike, kde bojovala s ťažkou infekciou uší, nosa a hrdla, ktorú dostala v máji. V nemocnici nepobudla dlho a opäť sa vrátila do domácej liečby. Návrat do Monaka je však stále v nedohľadne.

stone Čítajte viac Princ Albert bodol týmto záberom Charlene do srdca! Opäť tá istá slávna blondínka po jeho boku

Zatiaľ, čo jej manžel, princ Albert, absolvoval bez Charlene niekoľko spoločenských podujatí aj významných gala akcií (na ktorých mu robila spoločnosť Sharon Stone), Charlene sa na verejnosti v Južnej Afrike často neukazovala. Stalo sa tak až teraz…

Princezná Charlene sa po dlhšom čase mimo domova zúčastnila oficiálneho stretnutia. Prijala pozvanie od zulsého kráľa Misuzulu kaZwelithiho (47), záber zo stretnutia sa objavil na jeho oficiálnej stránke.

Charlene sa dlhé roky priatelila s jeho otcom, ktorý zomrel v marci 2021. Následne vypukli spory o dedičstvo a Charlene má pôsobiť ako mediátor medzi znepriatelenými stranami. Aj to je dôvod, prečo sa napriek podlomenému zdraviu koncom týždňa stretla s Misuzulu kaZwelithinim.

Hoci Charleneninu tvár zdobil jemný úsmev, nedala sa nevšimnúť jej pochudnutá tvár aj postava, zjavne následok niekoľkomesačného boja s ochorením. Aj náročné odlúčenie od jej dvoch detí určite nesie ťažko. Je však dobrou správou, že kňažná sa zotavuje a je schopná pomaly vystupovať aj na oficiálnych podujatiach.

albert Čítajte viac Matka nemanželského syna princa Alberta po rokoch prehovorila! Na princa ťažké srdce nemá, s Charlene je to už horšie

Choroba a komplikácie po operácii zatiaľ stále nedovoľujú monackej kňažnej Charlene odcestovať do Monaka. Koncom augusta ju navštívil manžel a deti, ich pobyt v Južnej Afrike však trval len zopár dní.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...