Hviezdy Netflix hitu nabitého sexom tvoria pár aj v súkromí. Po odluke opäť spolu!

Kritici sú nemilosrdní, ale čo tam po nich, ak projekt láka divákov. A seriál Sex/Life je štvrtým najsledovanejším seriálom v histórii Netflixu.

10.10.2021 00:00
566440399 Foto:
Herecký pár Sarah Shahi a Adam Demos na zábere ešte z minulého roka z októbra. Vtedy ich zachytili objektívy ako pár prvýkrát.
debata

Na obrazovkách zaujal príbeh nabitý sexuálnymi scénami hlavných protagonistov milióny divákov, ale zaujímavosťou je tiež, že hlavní predstavitelia podľahli vzájomnej príťažlivosti a vášni aj v súkromí.

Reč je o austrálskom hercovi Adamovi Demosovi a jeho kolegyni Sarah Shahi, ktorí sa už počas nakrúcania prvej série projektu Sex/Life dali dohromady aj v súkromí. Je celkom možné, že dvojici to uľahčilo nakrúcanie chúlostivých scén (a veruže je ich tam požehnane). Zároveň však takéto spojenie istým spôsobom zafungovalo aj ako reklama na diváka.

sex/life, Čítajte viac Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Iba nedávno objektívy zachytili dvojicu v uliciach Los Angeles, kde sa po pár týždňovej odluke znovu stretli. Herec Demos strávil totiž nejaký čas v rodnej Austrálii, kde nakrúcal nový filmový projekt. Potom sa však už vrátil za svojou pôvabnou partnerkou a reportérom dvojica ponúkla momentky šťastných úsmevov na ulici pri odchode z posilňovne.

Tridsaťšesťročný Demos však zjavne opäť spojí pri svojom pobyte za veľkou mlákou príjemné s užitočným. Koncom septembra totiž Netflix potvrdil nakrúcanie druhej série projektu a to by sa malo začať už v týchto dňoch. Hoci postavy by sa mali čiastočne obmeniť a do hry pribudnúť nové tváre (a telá), je tiež isté, že milenci Shahi s Demosom sa vo svojich úlohách vrátia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Sarah Shahi #seriál sex/life #Adam Demos

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...