Nenápadná? Sotva! Sexy Kardashian v uliciach ako mačacia žena a pelikán v jednom

Kedysi si z nej pravidelne robili žarty, teraz sa z nej stala jedna z hlavných hviezd. Televízna a internetová megastar Kim Kardashian sa počas víkendu stala hostiteľkou kultovej šou Saturday Night Live.

11.10.2021 07:00
637385398 Foto:
Televízna a internetová megastar Kim Kardashian po premiére novej epizódy SNL. V kreácii Balenciaga.
debata (1)

Satiricko-humorný formát, ktorý už niekoľko desaťročí s pomocou skečových scénok rozosmieva amerických divákov a zároveň často poukazuje na rozličné fenomény spoločnosti, pozval matku štyroch detí na hosťovanie ostatnej epizódy SNL, pričom, samozrejme, dostala Kim aj priestor ako účinkujúca v niekoľkých scénkach.

Jej výstup sa už tradične začal príhovorom, v ktorom si často účinkujúci robia vtipy sami zo seba, ale aj zo samotných tvorcov programu. „Mám na internete asi 360 miliónov sledovateľov, ktorí sledujú každý môj krok. Saturday Night Live pozerá koľko? Asi tak 10 miliónov divákov? Takže toto je pre mňa taký intímny komorný večer,“ rozosmiala divákov Kardashian, ktorá sa pred kamerami objavila v krikľavom ružovom overale značky Balenciaga.

VIDEO

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Jej kroky boli, tak ako naznačila, ostrosledované aj po samotnej premiére (koná sa naživo!). A zvodná brunetka nesklamala fotografov ani fanúšikov. Opäť neónový ružový overal z lesklej látky, ktorá odhalila každý záhyb kože a podľa viacerých médií bol označený ako kostým obľúbenej komiksovej „mačacej ženy“, doplnený plášťom z kúskov látky zošívanej dokopy – všetko z dielne značky Balenciaga, s ktorou spolupracuje od svojho medializovaného temného looku (pozrite sa tu) z akcie MET Gala. Tak sa digitálna podnikateľka a ikona objavila v uliciach New Yorku na after-párty po premiére novej epizódy SNL.

Kardashianovej kroky sledujú všade desiatky paparazzov a ani tentoraz tomu nebolo inak. Kim však podľa videí zhotovených na newyorských uliciach pôsobila veľmi prívetivo a tiež ochotne zapózovala.

APTOPIX 2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Dementor, votrelec aj delta variant! Kardashianku nešetrili, tu sú najvtipnejšie prirovnania

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Balenciaga #Kim Kardashian #ružová #Saturday Night Live #pelikán

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...