Čítam správy so slzami v očiach! Ivana Gottová opísala dojmy po premiére filmu Karel

Vdovu po Karlovi Gottovi dojali správy a reakcie na film Karel, ktorý sa do českých kín dostal len pred pár dňami.

11.10.2021 12:00
ivana gottová Foto:
Karel Gott s manželkou, záber z filmu Karel.
debata (1)

Minulý týždeň sa českí fanúšikovia Karla Gotta po niekoľkých odkladoch dočkali premiéry dokumentu kameramana Jana Malířa a režisérky Olgy Malířovej Špátovej – Karel. Uvedenie snímky v Slovanskom dome sa stalo prestížnou spoločenskou udalosťou, na ktorej sa zúčastnilo množstvo osobností českej kultúrnej scény. Premiéru si, samozrejme, nenechali ujsť ani Ivana Gottová (45), ktorú sprevádzali obe dcéry – Charlotte Ella (15) a o dva roky mladšia Nelly Sofie.

636608333 Čítajte viac Praha má za sebou hviezdami nabitú premiéru filmu Karel! Ivanu Gottovú sprevádzali obe dcéry

Aktuálne sa vdova po spevákovi prihlásila fanúšikom na oficiálnej stránke Karla Gotta, aby sa im poďakovala za množstvo pozitívnych a emotívnych odkazov, ktorých sa za pár dní od uvedenia dokumentu do českých kín dočkala.

„Peknú nedeľu, chcem sa vám z celého srdca poďakovať za seba a môjho nebohého manžela za vaše nádherné a dojímavé reakcie na film Karel. Čítam vaše správy so slzami v očiach a radujem sa za Karla a všetkých, ktorí na dokumente pracovali. Všetkých nás veľmi teší, že ste išli do kín v celej republike pozrieť si film, že vás potešil a že s láskou spomínate na Karla spolu s nami. Vaša Ivana.“


Ivana Gottová, Charlotte Ella Gottová, Nelly...
Lucie Borhyová na premiére dokumentárneho filmu...
+5Jiřina Bohdalová na premiére dokumentárneho...

Uvedenie filmu prišlo len krátko po druhom výročí spevákovho úmrtia – Karel Gott zomrel 1. októbra 2019 vo veku 80 rokov. Premiéra očakávanej snímky sa niekoľkokrát odkladala. K divákom sa film mal pôvodne dostať 1. októbra 2020, pre ochorenie Ivany Gottovej aj pre celkovú situáciu s pandémiou sa však termín premiéry následne posúval. Slovenskí fanúšikovia sa filmu dočkajú 11. novembra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Gottová #dokument Karel

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...