Nádherná! Slávna Šeherezáda vo vysokom štádiu tehotenstva ešte stihla populárnu párty baby shower

Bergüzar Korel a Halit Ergenç, hlavní hrdinovia slávnej telenovely Tisíc a jedna noc, sa stanú už čoskoro trojnásobnými rodičmi.

12.10.2021 00:00
Bergüzar Korel Foto:
Halit Ergenç a Bergüzar Korel na festivale v Cannes v roku 2016.
debata (2)

Už to nebude dlho trvať a hereckí manželia Bergüzar Korel a Halit Ergenç sa dočkajú tretieho spoločného potomka. Ešte skôr, než príde na svet, si však vystrojili „baby shower“, čiže párty pre budúcu mamičku a bábätko, fotografiami z nej sa slávna Šeherezáda pochválila na Instagrame, kde ju sleduje 1,9 milióna ľudí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Oslava s kamarátkami sa niesla v tónoch bledých farieb, výzdobe dominovala broskyňová. Aj preto, že pekná tmavovláska nosí pod srdcom dievčatko, ako prezradila 39-ročná hviezda svojim fanúšikom už pred časom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berguzar Korel (@berguzarkorel)

V bielych šatách, ktoré jej obopínali telo, je jasne viditeľné zväčšujúce sa bruško – po jej boku pózovali nielen kamarátky, ale Bergüzar Korel pridala aj záber s manželom, s ktorým už vychováva dvoch synov – jeden má 11 rokov a druhý prišiel na svet len pred vyše rokom.

Slávny pár sa pred oltár postavil v roku 2009 a odvtedy žijú spolu bez škandálov a šťastne. Ich láska, ktorá sa zrodila pred kamerami tureckej telenovely Tisíc a jedna, sa však nezačala celkom nevinne. Halit Ergenç bol totiž v tom čase ženatý. O dvanásť rokov starší muž sa však stal pre exotickú krásku Bergüzar Korel jednoducho osudovým.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bergüzar Korel #Halit Ergenç

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...