Cruise prekvapil fanúšikov na baseballe, ešte viac jeho spoločnosť! Veď to je...

Herec Tom Cruise nemá momentálne toho veľa na práci. Premiéru jeho dvoch najnovších filmov odložili a Cruise si môže dopriať vytúženú pauzu. Možno aj to bol dôvod, prečo sa počas víkendu objavil na baseballovom zápase v San Franciscu.

12.10.2021 00:00
NLDS Dodgers Giants Baseball Foto: ,
Herec Tom Cruise sa objavil na baseballovom zápase National League Division Series v San Franciscu. Prekvapením bolo aj jeho "garde". Vyrazil na zápas so synom.
debata (2)

Každopádne, prítomnosť veľkej hollywoodskej hviezdy usadenej priamo medzi bežnými divákmi vyvolala na zápase patričný rozruch. Hoci aj s istým meškaním. Kým si totiž kamery a objektívy uvedomili, že v hľadisku sedí 58-ročná megastar, chvíľku to trvalo.

Cruisea však neprehliadli fanúšikovia, z ktorých niektorí ho filmovali smartfónmi. Ďalší sa odvážali aj krátko prihovoriť, pozdraviť ho alebo mu zapriať veľa úspechov.

V súvislosti s trojnásobným držiteľom Zlatého glóbusu však prekvapila ešte jedna vec. Reč je o spoločnosti, v ktorej si Tom Cruise vyrazil na športovú udalosť sezóny. Objektívy totiž po jeho boku zvečnili aj syna Connora Cruisa, 26-ročného adoptívneho syna, ktorého si herec adoptoval ešte v čase manželstva s Nicole Kidmanovou.

Bella Cruise Čítajte viac Dcéra Cruisa a Kidmanovej sa po čase opäť ukázala online: Rovnaká tvár, nové sú...

Keďže dnes 26-ročný Connor sa takmer nemedializuje a súkromie si stráži, tiež ho najprv mnohí ani nespoznali. Po otcovom boku sedel oblečený v športovej mikine s kapucňou a šiltovkou narazenou do čela. Jeho totožnosť však bola následne potvrdená.

Podľa informácií amerických médií majú obe adoptívne deti herca Cruisa a jeho exmanželky Kidmanovej lepší vzťah práve so slávnym otcom. Nicole Kidman si po rozvode s Cruisom vzala hudobníka Keitha Urbana a spoločne vychovávajú dve dcéry. Väčšiu časť roka trávia v herečkinej rodnej Austrálii.

VIDEO:

Video
Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...