Kanye West predáva ranč aj ďalší majetok vo Wyomingu. Vracia sa vari ku Kim?

Americký raper, hudobný producent a podnikateľ s módou Kanye West dal do predaja svoj ranč a iné aktíva súvisiace s podnikaním v štáte Wyoming na severozápade Spojených štátov. Informovala o tom agentúra AP.

13.10.2021 11:22
People Kanye West Wyoming Foto: ,
Raper a podnikateľ Kanye West na archívnom zábere.
debata

Farma West Ranch, predtým známa ako Monster Lake Ranch, sa predáva za 11 miliónov dolárov. Nehnuteľnosť zaberá približne 16 kilometrov štvorcových otvorenej krajiny aj zalesnené kopce približne desať kilometrov južne od mestečka Cody.

Na pozemku sú jazierka, chatka, šopa, stajňa pre kone, ohrady či motokárová dráha, uvádza realitná kancelária DBW Realty. Tá ponuku zverejnila niekoľko dní potom, čo West dal do predaja sedem svojich komerčných nehnuteľností v Cody za viac ako 3,2 milióna dolárov.

Farma, ktorá má v prenájme ďalšie pozemky v majetku americkej vlády, sa predávala za 13,3 milióna dolárov, keď ju West v roku 2019 kupoval. Nie je však známe, koľko za ňu vtedy skutočne zaplatil, pretože zákony štátu Wyoming neumožňujú zverejňovanie kúpnych cien u nehnuteľností.

637385398 Čítajte viac Nenápadná? Sotva! Sexy Kardashian v uliciach ako mačacia žena a pelikán v jednom

Kanye West sa v roku 2019 do Wyomingu presťahoval z Kalifornie a začal do zhruba desaťtisícového mestečka Cody, ktoré leží východne od Yellowstonského národného parku, sťahovať aj časť svojho odevného biznisu. Podľa AP nie je jasné, či predaj majetku znamená, že West opúšťa Wyoming, alebo či iba reorganizuje svoje podnikanie.

Štyridsaťštyriročný West tento rok požiadal o zmenu svojho mena na svoju prezývku Ye. Okrem toho sa rozvádza s televíznou hviezdou Kim Kardashian Westovú, s ktorou má štyri deti. V súvislosti s predajom majetku sa však objavili aj špekulácie o tom, či si to dvojica predsa len s rozchodom nerozmyslela.

Počas posledných týždňov totiž partnerov videli viackrát spolu. West napríklad Kardashianovú sprevádzal počas jej účinkovania a hosťovania víkendovej epizódy Saturday Night Live. Ona ho zase podporila v kreácii z dielne Balenciaga na jeho ostatnej odevnej prezentácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #Kim Kardashian #Kanye West #zmena #návrat #Wyoming

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...