Romantika na večeri, potom spoločná cesta autom! Angelina Jolie prichytená s exmanželom

Angelina Jolie dala "zelenú" novým špekuláciám o mužovi po jej boku. O koho ide?

13.10.2021 09:50
jolie Foto:
Angelina Jolie.
debata (1)

Angelina Jolie patrí k najslávnejším ženám sveta a večerné rande či posedenie mimo domu, celkom prirodzene, len tak ľahko neutají. Paparazzi na niekdajšiu manželku Brada Pitta doslova „poľujú“ a stalo sa tak aj teraz. Ako uvádza Daily Mail, ktorý priniesol aj nové paparazzi zábery – oscarová hviezda si vyšla na večeru v Beverly Hills. A ktože jej robil spoločnosť? Jej bývalý manžel…

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.
+3Britský rodák, herec  Jonny Lee Miller.

Herečka má za sebou tri nevydarené manželstvá. S akým mužom si teda vyšla večer von? Ide o herca Jonny Lee Millera, britského rodáka, ktorý bol jej prvým manželom. Dvojica bola zosobášená v rokoch 1996 až 1999 potom, čo sa spoznali pred kamerami spoločného filmu Nebezpečná sieť (1995).

zväčšiť Britský rodák, herec  Jonny Lee Miller. Foto: SHUTTERSTOCK
Jonny Lee Miller Britský rodák, herec Jonny Lee Miller.

48-ročný herec ju odviezol autom potom, čo si spoločne posedeli v reštaurácii. Ako uvádza spomínaný portál, Jolie paparazzi zachytili už v júni, ako prichádza s fľašou drahého vína do apartmánu Jonnyho Lee Millera v New Yorku. Podobný rozruch však spôsobila aj herečkina večera s hudobnou hviezdou, s raperom The Weekndom. Špekuláciám o nových mužoch v jej živote tak dala „zelenú“.

jolie Čítajte viac Aj ona sa vie zabávať, tu je video! Jolie na párty Salmy Hayek, neuveríte, čo jej urobila

Okolo herečky je rušno aj pracovne. Už čochvíľa do kín dorazí nová marvelovka s názvom Eternals (Nesmrteľní), v ktorej Angelina Jolie hrá jednu z hlavných ženských rolí. Vo filme sa predvedie aj Salma Hayek – z herečiek sa počas nakrúcania stali kamarátky, čo dokazuje aj fakt, že Hayek pozvala Jolie pred časom na oslavu jej narodenín.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...