Žiaden zažehnaný rozvod! Kardashian a West už dohodli delenie majetku, ona dostane...

Napriek tomu, že posledné týždne sa šírili informácie o tom, že by sa rozvádzajúci manželský pár Kim Kardashian a Kanye West mohli k sebe vrátiť, podľa viacerých zdrojov sa tak neudeje. Dvojica intenzívne pokračuje v oficialitách rozvodového konania.

14.10.2021 00:00
shutterstock 278838248 Foto:
Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West pokračujú v rozvode.
debata

Ako vyplýva z dokumentov, ktoré získal americký bulvárny portál TMZ.com, partneri pokračujú v oficiálnych krokoch na finalizáciu ich rozvodu. Súčasťou je aj delenie majetku a podľa dokumentov, ktoré portál získal, televízna a internetová celebrita nepríde skrátka. Kim Kardashian by mala po rozvode dostať nehnuteľnosť s pozemkom Hidden Hills Estate, ktorú vlastnili spoločne a ktorej hodnota sa odhaduje na 60 miliónov dolárov.

Čo ďalšie získa po rozvode digitálna podnikateľka a celebrita, nie je známe – viacero zdrojov však tvrdí, že rozvodové konanie prebieha vo veľmi priateľskom duchu. „Rokovanie o dome boli medzi Kimom a Kanye mimoriadne srdečné, ona dokonca zaplatila hotovosť za vyrovnanie niektorých finančných vecí medzi nimi,“ citoval svoj zdroj portál TMZ.com.

People Kanye West Wyoming Čítajte viac Kanye West predáva ranč aj ďalší majetok vo Wyomingu. Vracia sa vari ku Kim?

Iba deň predtým, ako sa objavili správy o majetkovom vyrovnaní, bolo potvrdené, že raper West predáva svoj ranč a pozemky vo Wyomingu. Práve častý pobyt na ranči a odlúčenie od rodiny, teda manželky a ich štyroch spoločných detí, stálo vraj kedysi v začiatkoch problémov celebritného manželstva. Hoci sa niektorí fanúšikovia na sociálnych sieťach dohadovali, či predaj ranča a návrat do Los Angeles nie je gesto zmierenia dvojice, ich teórie sa nepotvrdili.

West s Kardashianovou však vystupujú na verejnosti často spoločne. Naposledy sa napríklad 44-ročný raper objavil po boku svojej stále manželky, aby ju podporil počas účinkovania v skečovej šou Saturday Night Live. Ona zase uzatvárala jeho odevnú prezentáciu oblečená v modeli pripomínajúcom šaty nevesty z dielne Balenciaga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West #vyrovnanie

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...