Bond Craig má radšej gay bary ako tie 'hetero'. Dôvod? Vysvetlil ho jasne

Dnes síce vraj už do barov nechodí tak často, ale stále radšej zavíta do gay baru ako do obyčajného podniku či krčmy. Herec Daniel Craig s tým začal už v mladosti a vysvetlil aj prečo.

15.10.2021 00:00
NASCAR Charlotte Xfinity Auto Racing Foto: ,
Herec Daniel Craig na zábere z návštevy pretekov NASCAR Cup Series.
debata

Päťdesiattriročný predstaviteľ Jamesa Bonda, ktorý sa s rolou tajného agenta Jej veličenstva rozlúčil v aktuálnej bondovke Nie je čas zomrieť, uviedol pre podcast Lunch with Bruce, že pravidelne navštevuje gay bary. „Deje sa to, odkedy si pamätám. Jeden z dôvodov je aj ten, že sa nedostanem tak často do potýčky a nezapletiem do bitky. Agresívni týpci, ktorí si chodia testovať svoju mužnosť do bežných barov, mi lezú poriadne na nervy,“ vysvetlil britský herec.

Pokračoval tiež s tým, že ako mladý chalan sa veľmi často zaplietol do nejakého konfliktu. „Stávalo sa to často. V jednom momente som si uvedomil, že je omnoho lepšie chodiť do gay barov. Všetci tam boli totálne v pohode, každý bol vychillovaný,“ podotkol.

Daniel Craig Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame Čítajte viac Končiaci Bond Craig prezradil pikošku o kráľovnej Alžbete II.: Toto si o mne myslí!

Jeho návštevy nočných klubov a barov, v ktorých sa stretáva (nielen) gay komunita, však mali vraj aj istý postranný úmysel. Bolo tam vraj omnoho jednoduchšie zbaliť nejaké dievča a odísť s ním domov. „Viete tam stretnúť veľa dievčat, ktoré tam šli z rovnakého dôvodu, z akého som tam šiel ja – išli im na nervy tí majstri sveta, ktorí sa stretávajú inde,“ komentoval s úsmevom 53-ročný Craig.

Od roku 2011 je herec ženatý s kolegyňou Rachel Weisz, dvojica je rodičmi spoločnej dcéry a vychovávajú tiež Weiszovej syna Henryho. Jeho otcom je herečkin bývalý partner – režisér Darren Aronofsky.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #gay #Daniel Craig #bar

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....