Rodinné duo v gala: Kathy Hilton si vyrazila s dcérou Nicky. Čo prezradila o Paris?

Desaťročia patria medzi najslávnejšie americké rodiny a o pozornosť rozhodne nemajú núdzu. Počas galavečere Night of Stars v New Yorku sa na ňu mama a dcéra Hiltonové patrične pripravili.

15.10.2021 09:00
2021 FGI "Night of Stars" Gala Foto: ,
Celebrita Nicky Hilton-Rothschild (vľavo) a jej mama Kathy Hilton sa spoločne zúčastnili na Night of Stars Gala.
debata

Predstaviteľka americkej smotánky Kathy Hilton a jej mladšia dcéra Nicky Hilton Rothschild spoločne vyrazili na módny galavečer, ktorý sa konal v stredu večer vo Veľkom jablku. Obe dámy stavili na pompézny večerný look a obliekli si výrazné farebné večerné toalety. Zatiaľ čo Hiltonová staršia volila fuksiový model s pláštikom, ktorý jej decentne zakrýval ruky a ramená, jej dcéra Nicky si obliekla model šervených šiat s výraznejším výstrihom na hrudi. Obe však pôsobili veľmi elegantne a rafinovane.

Modelka a herečka Dree Hemingway.
Celebrita Nicky Hilton-Rothschild (vľavo) a jej...
+3Modelka a influencerka Jasmine Sanders.

Pravdepodobne najpopulárnejšou členkou hiltonovského klanu je celebrita, dídžejka, návrhárka a speváčka Paris Hilton. Na stredajšom podujatí chýbala, no nebolo to z dôvodu, že by si nerozumela so svojou mladšou sestrou či napríklad mamou, skôr naopak.

Časy, keď obe dcéry robili Kathy Hiltonovej vrásky na čele, však v rodine absolvovali tiež. Bolo to najmä v závere 90-tych rokov a v úvode nového milénia, keď sa obe blondínky ocitli na pomedzí tínedžerského veku a dospelosti. Najmä Paris sa vraj veľmi často bola schopná vykradnúť z domu a nedať o sebe niekoľko dní vedieť. „Mala som o ňu obrovský strach, môj manžel mal o ňu obrovský strach,“ uviedla Kathy Hilton v podcaste reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills, v ktorej účinkuje.

zväčšiť Paris Hilton (vľavo) a jej sestra Nicky Hilton... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Revolve Gallery NYFW Event Paris Hilton (vľavo) a jej sestra Nicky Hilton spoločne na akcii Revolve Gallery New York Fashion Week.

V tom čase ešte neboli také rozšírené mobilné telefóny a už vôbec nefungovali aplikácie na vyhľadávanie polohy. Kathy Hilton však nedávno prezradila, ako si v týchto časoch „pomáhala“, aby zistila, čo jej dcéra Paris robí po večeroch. „Zvykla som volávať na recepciu do novín New York Post. Jednoducho som sa ozvala ‚dobrý večer, tu je Kathy Hilton. Neviete náhodou, čo robí moja dcéra Paris, nevideli ju vaši reportéri?‘,“ opísala Kathy Hilton. Často vraj dostala presnú odpoveď či názov baru alebo diskotéky, kde slávnu Američanku v ten večer videli.

Starostlivá mama vraj potom na dcéru zvyčajne celú noc čakala. „Žila som tak celé roky,“ uviedla pre spomenutý podcast.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #strach #Paris Hilton #pozornosť #Nicky Hilton #Kathy Hilton

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....