Pred Ivanovičovou bola roky po boku Schweinsteigera táto sexi blondínka! Má na svojho ex ťažké srdce?

Modelka Sarah Brandner (32) randila s nemeckým futbalistom Bastianom Schweinsteigerom od roku 2007, rozchod prišiel o sedem rokov neskôr, v roku 2014.

16.10.2021 13:30
debata

Hneď v roku 2014 sa po boku nemeckého hráča objavila srbská tenistka Ana Ivanovičová. Zo športových zaľúbencov sa stali manželia, už vychovávajú dve deti a žijú spoločne bez škandálov.

zväčšiť Modelka Sarah Brandner. Foto: Profimedia
Modelka Sarah Brandner Modelka Sarah Brandner.

Sexi Nemka Sarah Brandner, ktorá sa v roku 2010 dostala až na stránky prestížneho „Sports Illustrated“, o svojom slávnom expartnerovi hovorí pre médiá málokedy. V aktuálnom rozhovore pre magazín Gala povedala o Schweinstei­gerovi: „Každý si ide svojou cestou a to je úplne v poriadku.“ Smútkom za svojím ex sa neutápa, i keď o novom mužovi v jej živote mlčí. Pandémiu prežila s jej štvornohým miláčikom. „Mám psa a tak som sa snažila prežiť toto obdobie čo najpohodovejšie,“ opísala pekná blondínka.

zväčšiť Srbská tenistka Ana Ivanovičová. Foto: SHUTTERSTOCK
ivanovič Srbská tenistka Ana Ivanovičová.

Závisť či žiarlivosť na šťastie futbalistu a jeho krásnej tenistky ju rozhodne nezožierajú. Už v minulosti, keď sa Schweinsteiger a Ivanovičová stali prvý raz rodičmi, pre magazín Bunte povedala: „Prežili sme nádherné a intenzívne chvíle. Teraz je každý šťastný sám za seba a má sa dobre. Mám z toho radosť. Keď vzťah príde na svoj koniec, potom existuje dôvod, prečo je to tak,“ povedala v tom čase.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovič

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...