Štedrá Cox v newyorských uliciach! Bezdomovec sa potešil, zdá sa, že nešetrila

Asi dobre vie, že v živote mala šťastie a nedostatkom netrpí. Pozitívne je, že herečka Courteney Cox nezabúda na ľudí, ktorí sú v omnoho väčšej núdzi.

17.10.2021 00:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Americkú hviezdu a jednu z hrdiniek kultového seriálu Priatelia zachytili objektívy na Manhattane v spoločnosti dvojice kamarátov. Cox si to spolu s nimi šinula neznámym smerom, no v pätách mala všadeprítomných paparazzov. V jednom momente ju zachytili vo chvíli, keď sa pri herečke pristavil bezdomovec a požiadal ju o drobnú almužnu. Cox nelenila a z peňaženky vybrala bankovku, ktorú neznámemu podala a pokračovala ďalej vo svojej ceste.

Zábery aj fotografie reportérov sa dočkali pozitívnej odozvy na sociálnych sieťach. Azda ešte pozitívnejšie je, že po celý čas sa zdá, že si hollywoodska hviezda neuvedomuje prítomnosť objektívov a kamier. O to autentickejšie jej zmysel pre pomoc blížnemu pôsobil.

Päťdesiatsedemročnú herečku už čoskoro uvidia diváci a fanúšikovia v ďalšej z jej kultových úloh. Okrem Monicy zo seriálu Priatelia sa Cox preslávila najmä rolou televíznej novinárky v hororovej sérii Vreskot. Tá sa vráti do kín začiatkom budúceho roka s filmom Scream. Okrem nových mladých hrdinov nebude chýbať ani ostrieľaná zostava v zložení Neve Campbellovej a Coxovej bývalého manžela Davida Arquetta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #bezdomovec #Courteney Cox #dar

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...