Dobré správy! Zagorovú prepustili z nemocnice, Margita si ju odviedol domov

Pre postcovidový syndróm bola Hana Zagorová štrnásť dní hospitalizovaná.

15.10.2021 13:39
Stefan Margita Hana Zagorová Foto:
Štefan Margita a Hana Zagorová sú manželmi už 30 rokov - archívna snímka.
debata

Česká speváčka Hana Zagorová (75) mohla byť prepustená z nemocnice, jej stav sa natoľko zlepšil. Pre manželku si vo štvrtok v poobedných hodinách prišiel Štefan Margita (65), v sprievode ktorého ju zachytili aj fotografi pred Všeobecnou fakultnou nemocnicou, ako uvádza server Super.cz.

Pre postcovidový syndróm bola Zagorová štrnásť dní hospitalizovaná vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na pražskom Karlovom námestí. Speváčka s ochorením Covid-19 bojovala pred rokom v septembri. Už vtedy ju ochorenie pripútalo na nemocničné lôžko.

Stefan Margita Hana Zagorová Čítajte viac Margita krstil nový album. Jeho lásku Zagorovú nahradila táto slávna blondínka

30. septembra ju záchranári museli previesť z jej domu do pražskej nemocnice pre náhle zhoršenie stavu. Jej manžel, slovenský operný spevák Štefan Margita (65), z tohto dôvodu zrušil naplánovaný koncert v Košiciach a urýchlene sa vrátil za Zagorovou do Prahy. Stav jeho manželky sa postupne zlepšoval, aj to bol dôvod, prečo nezrušil začiatkom týždňa plánovaný krst svojho nového albumu, ktorý sa uskutočnil v priestoroch pražského Tančiaceho domu.

Zagorová sa spolu so spevákmi Petrom Kotvaldom a Stanislav Hložkom v apríli všetkým zdravotníkom „poďakovala“ za ich prácu skladbou aj videoklipom „Můj čas (2021)“ – išlo o novú verziu slávnej piesne, ktorá sa v roku 1984 dostala do seriálu Sanitka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hana Zagorová #Štefan Margita

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...