Dcéra Billa Gatesa Jennifer sa vydala! Takáto krásna nevesta bola + VIDEO

Veľkolepá, pompézna, ale aj prísne strážená - taká bola svadba, ktorá sa v sobotu konala v North Saleme vo Westchester County neďaleko New Yorku. Nevestou bola dcéra jedného z najbohatších mužov planéty Billa Gatesa.

17.10.2021 09:08
debata (6)
zväčšiť Jennifer Gates (na zábere v strede) s... Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
638326099 Jennifer Gates (na zábere v strede) s družičkami po svadobnom obrade v North Saleme neďaleko New Yorku, kde sa vydala za kolegu Nayela Nassara.

Jennifer Gates, dvadsaťpäťročná profesionálna jazdkyňa na koni, si vzala svojho priateľa a zároveň kolegu z parkúrového jazdenia – egyptského jazda Nayela Nassara. Podľa informácií viacerých médií dvojica absolvovala dva ceremoniály. Veľkolepému sobášnemu obradu v sobotu predchádzal ešte komorný obrad v piatok podvečer, na ktorom manželia absolvovali sobáš aj podľa moslimských tradícií.

Hoci svadbu starostlivo strážili desiatky osobných strážcov a ochrankárov, niektorým médiám sa podarilo preniknúť do blízkosti usadlosti vo Westchester County a dokonca zachytiť na záberoch pôvabnú nevestu pri fotografovaní sa s družičkami. Gatesovej svadobný model šiat mal vzniknúť v ateliéri známej americkej dizajnérky Very Wangovej. Na videu je zachytená nevesta v príťažlivom modeli s vlečkou zvýrazňujúcom jej štíhlu figúru, nechýbal ani dlhý závoj.

VIDEO nevesty Jennifer Gatesovej

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

O päť rokov starší ženích Nassar požiadal dcéru jedného z najbohatších mužov planéty o ruku už v januári minulého roka. „Neviem sa dočkať, aby sme mohli spolu stráviť zvyšok našich životov učením sa, rastom, smiechom a vzájomnou láskou. Áno, áno, milionkrát áno,“ napísala ešte vtedy k zásnubám Jennifer Gates na sociálnej sieti. Po nástupe pandémie koronavírusu však pár odložil svadobné plány a rozhodli sa s obradom počkať.

Tento rok v máji však mnohých prekvapili samotní rodičia Jennifer Gatesovej. Melinda a Bill Gatesovci totiž v máji oznámili, že sa rozhodli po 27 rokoch manželstva rozviesť. Vtedy 25-ročná Jennifer, najstaršia z troch detí páru, napísala na margo rozvodu svojich rodičov: „Stále sa učím, ako čo najlepšie spracovať moje pocity a emócie, rovnako, ako ostatní členovia našej rodiny a ďakujem za priestor, aby som tým mohla prejsť.“

Na sobotňajšom obrade, samozrejme, nechýbal ani jeden. Melinda a Bill Gatesovci sa rozišli priateľsky a dokonca spolu zostali pôsobiť v nadácii, ktorú založili.

VIDEO: Tu sa konal svadobný obrad

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #dcéra #bill gates #obrad #Vera Wang #Melinda Gates #Jennifer Gates #Nayel Nassar

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...