Klebety o rozchode sú zažehnané: Zamilovaná Kylie sa túli k partnerovi!

Iba pred pár dňami ohlásila speváčka Kylie Minogue, že sa plánuje po rokoch života vo Veľkej Británii presídliť späť do rodnej Austrálie. Obavy, že to zrejme znamená aj koniec jej milostného vzťahu, sa však zatiaľ nenaplnili.

18.10.2021 00:00
638157237 Foto:
Speváčka Kylie Minogue a jej partner Paul Solomons.
debata

V sobotu večer sa Minogue objavila na večierku značky Versace v Londýne, ktorá prilákala množstvo lokálnych osobností, ale tiež medzinárodne známe mená ako je napríklad speváčka Dua Lipa či spevák Liam Payne. Kylie neprišla sama, ale v spoločnosti svojho partnera Paula Solomonsa.

Dvojica urobila aj výnimku pre médiá a spoločne si zapózovali na niekoľkých fotografiách. Kylie pôsobí na nich spokojne, niekde sa usmieva do objektívu, inde zase so zamilovaným pohľadom hľadí na svojho vysokého partnera Solomonsa.

Kylie Minogue Čítajte viac Kylie Minogue sa sťahuje do rodnej Austrálie: Znamená to vari koniec jej lásky?

Hoci zdroje z okolia dvojice potvrdili, že po odchode Minogueovej do Austrálie, zostane Solomons v Británii, kde pôsobí ako novinár v titule GQ. Partneri však majú v úmysle svoj vzťah udržať. „Veľa sa toho nezmení,“ komentovala už pred pár dňami Minogue pre médiá na margo svojho presídlenia sa k protinožcom. Často sa vraj pre pracovné povinnosti bude vracať späť na britské ostrovy, kde má najsilnejšiu fanúšikovskú základňu a aj výrazný komerčný úspech.

Solomons zase plánuje pravidelne cestovať za svojou partnerkou do Austrálie, hoci v jeho prípade to môže byť komplikovanejšie. Austrália má totiž od štartu pandémie veľmi prísne pravidlá pre vstup do krajiny a tiež prísne karanténne opatrenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Versace #párty #Kylie Minogue #Paul Solomons

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...