Boj Schwarzeneggerovho syna s obezitou skvelo napreduje! 'Nové' telo hrdo ukazuje, aj po boku slávneho otca

Christopher Schwarzenegger, 24-ročný syn slávneho "Terminátora", už od minulého roka začal svoj neľahký boj s morbídnou obezitou.

19.10.2021 00:00
405524723 Foto:
Christopher Schwarzenegger na dovolenke v Mexiku, záber z januára 2019.
debata

V jeho „premene“ a boji s nadváhou ho podporuje celá rodina a jej členovia sa na sociálnych sieťach pochvalne vyjadrujú o Christopherovej snahe chudnúť. On sám sa stáva súčasťou zverejnených rodinných záberov – pritom práve jeho sme na takýchto fotografiách takmer vôbec nevideli (preklikajte šipkou).

Ako „idú“ jeho kilá dole, stáva sa z neho čoraz väčší fešák. A pri svojom urastenom bratovi pózuje čoraz sebavedomejšie.

Jeho starší brat, Patrick Schwarzenegger (28), ponúkol svojim fanúšikom v posledných týždňoch hneď niekoľko motivačných záberov – pózuje na nich s bratom. „Som na teba hrdý. Drina v telocvični. Úplne nový človek. Neviem sa dočkať, čo prinesie tento rok,“ napísal Patrick, ktorý sa vždy pýšil štíhlou a vyšportovanou postavou.

405524723 Čítajte viac Syn Arnolda Schwarzeneggera zabojoval s morbídnou obezitou! Zmena bije do očí

Ešte dávnejšie pridal aj spoločnú fotografiu nielen s bratom, ale aj ich otcom a švagrom Chrisom Prattom. Hollywoodsky herec sa stal členom rodiny Schwarzeneggerovcov v roku 2019, keď sa oženil s Katherine Schwarzeneggerovou. Pár sa už teší z prvého potomka.

Arnold Schwarzenegger má 5 detí. V roku 1986 sa oženil s Mariou Shriverovou, s ktorou má štyri deti. Po 25. rokoch manželstva podala Shriver v roku 2011 žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla nezlučiteľné rozdiely. Žiadosť o rozvod podala po dvoch mesiacoch od priznania herca, že pred rokmi splodil nemanželského syna s Mildred Patriciou Baenou, ktorá dvadsať rokov pracovala v ich dome. Syn sa volá Joseph a je rovnako športovo založený ako jeho otec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arnold Schwarzenegger #Christopher Schwarzenegger

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...