Katie Holmes a nový muž po jej boku? Krásna 40-nička teraz žije pre...

42-ročná herečka, ktorá je mamou 15-ročnej tínedžerky Suri, je od rozchodu s mladším partnerom, šéfkuchárom Emiliom Vitolom (33), single.

20.10.2021 00:00
Katie Holmes Foto:
Herečka Katie Holmes.
debata

Nová láska v jej živote? Ako cituje portál E! News, niekdajšia manželka Toma Cruisea je momentálne spokojná sama.

„Randenie pre ňu teraz nie je prioritou. Je dosť zaneprázdnená svojou prácou a Suri,“ opísal zdroj z jej okolia. Nájsť si nového partnera nie je rozhodne pre peknú tmavovlásku problémom. „Keď sa to stane, stane sa. Ale ak nie, je to takisto v poriadku. Holmes nikdy nepatrila k ženám, ktoré by o svojich vzťahoch otvorene a často informovala médiá,“ píše E!News.

katie holmes Čítajte viac Veď je taká, ako jej slávna mama! Tínedžerka Suri už Katie Holmesovú dorástla

Zdroj pre spomínaný portál ešte dodal: „Katie žije svoj život šťastne mimo objektívov, pracuje a stará sa o svoju dcéru. Chystá sa na nový filmový projekt a je stále naporúdzi svojej dcére.“

Posedný vzťah sa herečke rozpadol v máji. Pár mesiacov však po boku mladého prominentného kuchára z New Yorku pôsobila veľmi spokojne. Médiá boli priam zaplavené ich spoločnými fotografiami – lásku neskrývali doma, ale užívali si ju celkom normálne, aj v uliciach New Yorku.

katie holmes Čítajte viac Fakt je to ona? Aha, akú zaľúbenú hviezdu môžu stretnúť Newyorčania v metre či na bicykli

Pred kuchárom Holmes randila dlhé roky s oscarovým hercom Jamiem Foxxom, no vzťah držala úzkostlivo v tajnosti, až sa ich láska napokon v roku 2019 skončila. Katie Holmes je mamou dcéry Suri, ktorej otcom je jej exmanžel, Tom Cruise. Po rozvode sa v roku 2012 presťahovala spolu s dcérkou do New Yorku, kde žije doteraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...