Ako na hojdačke: Najprv zrušené zásnuby, teraz sú opäť ako hrdličky

Súkromný život speváka a príležitostného herca Liama Paynea, niekdajšieho člena formácie One Direction, je poriadne búrlivý. A zjavne by sa dalo o ňom hovoriť, raz hore, raz dolu.

20.10.2021 00:00
debata
zväčšiť Spevák Liam Payne a jeho partnerka Maya Henry... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain LFF Ron's Gone Wrong Premiere Spevák Liam Payne a jeho partnerka Maya Henry na premietaní filmu Ron's Gone Wrong.

Payne už v minulosti zaujal svojím vzťahom so speváčkou a porotkyňou súťaže X Factor (v ktorej bodovali kedysi aj One Direction) Cheryl Coleovou. Dvojica má spolu syna Beara, no ich vzťah sa rozpadol po niekoľkých rokoch. Obľúbený spevák následne randil s niekoľkými dámami, aby potom zakotvil v náručí modelky Maye Henryovej. Párik sa dokonca zasnúbil.

Aké prekvapenie však prišlo, keď v júni tohto roka Payne a Henry svoje zásnuby zrušili a prestali sa spolu objavovať na verejnosti. No a ešte väčšie potom, keď sa znovu zišli len o pár týždňov. Druhý pokus zatiaľ má trvácnosť a len pred pár dňami sa spevák so svojou partnerkou objavili na londýnskom premietaní novinky Ron's Gone Wrong, pre ktorú Payne nahral skladbu Sunshine.

Podľa záberov, na ktorých sa držia jeden druhého a pózujú v tesnej blízkosti, sa zdá, že ich pošramotený vzťah sa opäť zviecha a posilňuje. Či partneri zároveň obnovili svoj „zásnubný sľub“ a plánujú aj svadbu, však jasné zatiaľ nie je. Ani jeden z nich sa na margo súkromia takmer nevyjadruje.

638080653 Čítajte viac Spoznáte túto slávnu oscarovú divu? Neuveriteľné, pre novú rolu sa zmenila o 50 kíl

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #rozchod #zásnuby #Liam Payne #dvojica #Maya Henry

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...