Kto je muž, ktorý sa stal manželom dcéry Billa Gatesa? Olympionik z bohatej rodiny

Počas víkendu sa Jennifer Gates (25), dcéra jedného z najbohatších mužov planéty Billa Gatesa, postavila pred oltár.

20.10.2021 00:00
jennifer gates Foto:
Jennifer Gates a Nayel Nassar na archívnej snímke.
debata (5)

V North Saleme, mestečku s 5 000 obyvateľmi vo Westchester County neďaleko New Yorku, povedala „áno“ Nayelovi Nassarovi (30). Kto je muž, ktorý si získal srdce Jennifer Gatesovej?

638326099 Čítajte viac Dcéra Billa Gatesa Jennifer sa vydala! Takáto krásna nevesta bola + VIDEO

Nayel Nassar sa narodil v Chicagu egyptskému milionárskemu páru, vyrastal však v Kuvajte. Jeho rodičia sú majiteľmi architektonickej a projektantskej spoločnosti.

gates Čítajte viac Oficiálne foto krásnej nevesty Jennifer Gates! Jej svadobné šaty boli dokonalé, obzrite si ich

Nayel, rovnako ako Jennifer, študoval na elitnej Stanfordskej univerzite v severnej Kalifornii. Kým jeho novomanželka získala v roku 2018 titul z biológie, on dokončil štúdium ekonómie o päť rokov skôr. Nassar hovorí niekoľkými jazykmi, okrem angličtiny aj arabsky či francúzsky.

Po absolvovaní Stanfordskej univerzity si dcéra Billa Gatesa dopriala prestávku v ďalšom štúdiu, aby sa venovala svojej vášni – jazdectvu. Aktuálne sa však vrátila na univerzitu, kde študuje medicínu. Jej manžel zostáva verný jazdeckému športu, dokonca sa zúčastnil aj olympiády v Tokiu.

Nayel sa začal tomuto športu venovať v Kuvajte ako 5-ročný. Keď mal 13 rokov absolvoval prvé významné preteky v parkúrovom skákaní. Neskôr sa kvalifikoval sa aj na finále majstrovstiev sveta v rokoch 2013, 2014 a 2017.

Naposledy sa zúčastnil olympijských hier v Tokiu. Egyptský jazdecký tím sa kvalifikoval na olympijské hry po 61 rokoch. Jeho svokra Melinda Gates na Instagrame v tom čase zverejnila: „Vždy sa rada pozerám na olympiádu. Tokio je veľmi špeciálne, pretože môžem fandiť svojmu budúcemu zaťovi.“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Gates

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....