Kráľovná Alžbeta II. zrušila cestu do Severného Írska! Lekári jej ju neodporúčali

Britská kráľovná Alžbeta II. zdráhavo prijala odporúčania lekárov na niekoľkodňový odpočinok a zrušila svoju cestu do Severného Írska.

20.10.2021 15:04
Britain Royals Foto: ,
Alžbeta II. v Škótsku, zavítala do Edinburghu - archívna snímka.
debata

V stredu to oznámil Buckinghamský palác s tým, že 95-ročná panovníčka je v dobrej nálade a je jej ľúto, že nemôže v stredu a štvrtok byť v Severnom Írsku. Podrobnosti o jej rozhodnutí palác nezverejnil.

Kráľovná odpočíva na hrade vo Windsore, kde žije od začiatku pandémie ochorenia COVID-19. Rozhodnutie zrušiť cestu by nemalo súvisieť s týmto ochorením.

Britain Royals Čítajte viac Každý je taký starý, ako sa cíti! Kráľovná Alžbeta II. odmietla cenu pre ľudí v pokročilom veku

Pred pár dňami sa kráľovná zúčastnila na verejnom podujatí vo Westminsterskom opátstve pri príležitosti storočnice charity ozbrojených síl Royal British Legion, pričom kráčala s vychádzkovou palicou. S vychádzkovou palicou ju vyfotografovali aj v roku 2003, čo bolo krátko po tom, ako podstúpila operáciu kolena.

Britská kráľovná Alžbeta II. prišla pri...
Britská kráľovná Alžbeta II. s britskou...
+3Alžbeta II.  v Škótsku, zavítala do  Edinburghu.

Kráľovná Alžbeta II. je najstaršia a najdlhšie vládnuca britská panovníčka. Na budúci rok by mala osláviť platinové jubileum – 70 rokov na tróne. Stále si udržiava program nabitý kráľovskými povinnosťami a aj v utorok mala audiencie s diplomatmi a hostila recepciu vo Windsore pre svetových podnikateľských lídrov.

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...