Zamilovaná Haasová na premiére, nežné bozky s partnerom: Veď tohto muža pozná skoro 30 rokov!

Niekoľko známych párov domáceho šoubiznisu sa objavilo v utorok večer na premiére očakávanej novinky Duny. Prišiel však aj jeden relatívne čerstvý - herečka Zuzana Haasová sa ukázala po boku svojho sympatického priateľa.

21.10.2021 09:29
638839789 Foto:
Herečka Zuzana Haasová prišla na premiéru so svojím partnerom Viliamom Schowanetzom.
debata

Známa blondínka, ktorú diváci poznajú ako herečku aj speváčku, sa už nejaký ten mesiac stretáva s Viliamom Schowanetzom, talentovaným hudobníkom – huslistom.

Dvojica sa stretávala najprv pracovne, Schowanetz totiž hráva aj v herečkinej kapele The Susie Haas Band. Neskôr však medzi spolupracovníkmi preskočila iskra a je z toho (aspoň podľa záberov) láska ako trám. V utorok večer v jednom z bratislavských kín sa pred objektívmi odohrával doslova zamilovaný „koncert“. Haasová sa ku svojmu partnerovi túlila, on ju neváhal pred fotografmi pobozkať a objímať.

Herečka Zuzana Haasová prišla na premiéru so...
Herečka Monika Hilmerová a jej životný partner...
Herečka Zuzana Haasová prišla na premiéru so...

Ešte v auguste pritom niekdajšia hviezda jojkárskeho Paneláka prezradila, že so Schowanetzom sa poznajú bezmála tridsať rokov, teda presnejšie 26. „Boli sme aj spolužiaci v škole. Život si koniec-koncov robí z teba vždy srandu, všetko máš vždy pod nosom, stačí sa prebrať, poobzerať a všimnúť si to, čo máš kúsok od seba/neustále pri sebe a pod nosom,“ uviedla v lete pre portál Topky.sk Zuzana Haasová.

Britain Dune UK Premiere Čítajte viac Úchvatná Zendaya pózovala aj medzi kvapkami dažďa, pre hrdinu Duny fanúšičky takmer zničili zátarasy

Na premiéru Duny sa vybral aj jeden z najstabilnejších párov domáceho šoubiznisu – herečka Monika Hilmerová a choreograf Jaro Bekr. Viac si pozrite v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partner #Zuzana Haasová #Monika Hilmerová #Duna

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...