Fotografie z ich súkromného albumu! Kate a William v zovretí nehy a možno aj trémy

Pred pár dňami sa udeľovali po prvý raz ceny Earthshot za prínos k riešeniu dôsledkov klimatických zmien.

21.10.2021 14:00
Britain Earthshot Prize Awards Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge bola opäť očarujúca, takto sa usmievala na svojho manžela Williama - udeľovanie cien ceny Earthshot.
debata

V Londýne ich za značného záujmu médií, ale aj celebrít, rozdal britský princ William. Na podujatí nechýbala ani jeho manželka.

Okrem kráľovského páru sa na akcii zúčastnili aj herecké či spevácke hviezdy ako Emma Watson, Ed Sheeran, Emma Thompson… Značnú pozornosť si počas večera „vypýtala“ práve vojvodkyňa Kate, ktorá bola očarujúca v „recyklovanej“ róbe Alexander McQueen.

Zo slávnostného večera bolo uverejnených množstvo fotografií – predsa len, nie všetky. Teraz sa niektoré nezverejnené zábery z fotoalbumu princa Williama a Kate objavili na ich Instagrame, ktorý sleduje 14 miliónov ľudí.

Fotograf Chris Jackson zachytil nádherné chvíle večera (preklikajte šipkou), ktoré dýchajú aj príjemnou intimitou medzi Williamom a Kate – je to séria fotografií, ktorá bola zverejnená s popiskom „Behind the scenes“.

Britain Earthshot Prize Čítajte viac Emma Watson v róbe zo 'sekáča', nádherná vojvodkyňa Kate: S Williamom rozdali ceny za pomoc planéte

Jeden záber ukazuje princa Williama, ako čaká za oponou na pódiu predtým, než predstúpi pred divákov. Ale je medzi nimi aj pekný záber, na ktorom sa Kate nežne dotýka svojho manžela, ktorému vyjadruje týmto spôsobom podporu.

Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot...
Herečka Emma Thompson.
+10Britský spevák Ed Sheeran bol jedným z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...