Horúce bozky? Carrie Bradshaw si ich v seriálovej novinke nevymieňa s Pánom Božským, ale s týmto sympaťákom

Nakrúcanie očakávanej novinky And Just Like That, voľného pokračovania seriálu Sex v meste, je v plnom prúde. A zdá sa, že skalných fanúšikov môže trocha rozladiť...

23.10.2021 12:30
Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke... Foto:
Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke 'And Just Like That'.
debata

Aktuálne paparazzi snímky zachytili seriálovú Carrie Bradshaw počas večernej prechádzky a následného bozkávania sa s novým mužom. Je ním herec Jon Tenney, HBO Max však doposiaľ neodtajnilo postavu, ktorú po boku Sarah Jessica Parkerovej hrá. Fotografie z New Yorku sa tak postarali o množstvo fanúšikovských otázok.

zväčšiť Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke... Foto: Profimedia
Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke 'And Just Like That'. Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke 'And Just Like That'.

Pán Božský, ktorého v novinke hrá herec Chris Noth (ako aj v pôvodnom seriáli), má už za sebou niekoľko natáčacích dní, súčasťou novinky tak určite je. Pred kamerami sa však objavila aj dávna sokyňa Carrie Bradshawej, Nataša (Bridget Moynahan), ktorá v seriáli Sex v meste hrala manželku „Pána Božského“, s ktorou sa však rozviedol. Ako sa teda vyvinú osudy všetkých zúčastnených budeme musieť s napätím čakať.

Kristin Davis Čítajte viac Čo sa stalo s tvárou Charlotte, pýtajú sa fanúšikovia Sexu v meste. Jej pery sú viditeľne iné

Čo sa vedľajších postáv týka, v novinke sa okrem Moynahanovej objavia aj mužské hviezdy seriálu – Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Cantone sa vráti ako Anthony, Eigenberg ako Steve, Garson ako Stanforda a Handler ako Harry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...