Randiť s mužom mladším o 17 rokov? Slávna novinárka hovorí: Užila som si to!

Meno novinárky a televíznej moderátorky Katie Couricovej síce nehovorí veľa bežnému Slovákovi, ale v rodnej Amerike je jednou z najrešpektovanejších žien vo svojej brandži. Na trh momentálne prichádzajú jej vlastné memoáre.

24.10.2021 10:00
Books Katie Couric Foto: ,
Televízna novinárka Katie Couric na archívnom zábere.
debata (1)

V knihe, ktorá dostala názov Going there, sa dnes 64-ročná televízna žurnalistka venuje viacerým míľnikom vo svojej kariére – začiatkom, profesionálnym úspechom, ale neobchádza ani súkromie či škandalózne obdobie, keď zo sexuálneho obťažovania obvinili jej dlhoročného kolegu Matta Lauera (istá inšpirácia pre seriál Morning Show s Jennifer Aniston).

Jednou z vecí, ktorou pred rokmi seriózna novinárka pútala pozornosť Ameriky, aj jej bulvárnych médií, bol však vzťah s mladším partnerom. Jeho meno bol Brooks Perlin, vekový rozdiel bol 17 rokov a dvojica spolu zostala bezmála šesť rokov. „Je to nesmierne dobrý človek a užili sme si spolu veľa zábavy,“ uviedla Katie Couric v rozhovore, kde propagovala svoju novú knihu.

Obálka knihy Going There od novinárky Katie... Foto: SITA/AP, Little, Brown and Company via AP
Books Katie Couric Obálka knihy Going There od novinárky Katie Couricovej.

„Viete, nikdy som neurobila nič ani len trošku škandalózne. Vždy som bola tá dobrá dáma, držiaca sa v mantineloch slušného správania. Myslím si, že práve v tom čase som však skutočne profesionálne tápala. Mala som postoj, ktorý hovoril ‚kašľať na to‘. Jednoducho si to chcem užiť, hovorila som si. A to som aj spravila,“ vysvetlila v interview americká moderátorka.

„Nikdy som si nemyslela, že to potrvá večne, keďže mal o sedemnásť rokov menej ako ja. Ale bola zábava byť trošku odtrhnutí z reťaze,“ doplnila ešte Katie Couric.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #novinárka #mladší #Katie Couric

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....