Bieberovci dokážu stihnúť všetko. Basketbal, párty, romantika aj... dieťa do konca roka?!

S dobrým manažmentom (a osobným šoférom) sa dá stihnúť takmer všetko. Aj v prípade, ak ste slávny šoubiznisový párik, ktorý má v zozname množstvo pracovných projektov či musí absolvovať pozvania na spoločenské akcie.

25.10.2021 00:00
27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Foto: ,
Topmodelka Hailey Bieber v kreácii Miu Miu.
debata

V prípade manželov Justina a Hailey Bieberovcov to zatiaľ dvojici vychádza. Hoci kanadský rodák je populárny hudobný umelec a jeho manželka zase žiadaná modelka, stále si dokážu nájsť čas aj jeden na druhého. Aj počas nedávneho gala magazínu ELLE, kde sa 25-ročná Hailey objavila medzi pozvanými dámami, si partneri následne našli čas aj na spoločné romantické chvíle. Objektívy paparazzov ich zachytili cestou na večeru do jedného z vychytených lokálov v Los Angeles.

VIDEO: Hailey a Justin mieria na večeru

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Plavovláska Hailey vyrazila na večeru oblečená ešte v kreácii z dielne Miu Miu, v ktorej absolvovala večierok známeho módneho magazínu. Jej manžel si vystačil s výraznou fialovou páperovou vetrovkou a širokými nohavicami. Za svojou polovičkou mieril rovno z basketbalového zápasu.

Dvojica sa nedávno rozhovorila pred novinármi aj na otázku možného rozšírenia rodiny. Bieber zaskočil aj samotnú manželku, keď uviedol, že najradšej by bol, aby to stihli ešte v roku 2021. „Moje plány pre rok 2021 sú pokračovať v dosahovaní nastavených cieľov a mať pri tom čo najviac zábavy,“ komentoval. „Dúfam, že sa nám podarí splodiť bábo,“ naznačil, na čo reagovala aj jeho životná partnerka, či si naozaj myslí, že to môžu stihnúť v tomto roku.

Jennifer Hudson prišla na vyhlásenie podujatia...
Zľava: Šéfredaktorka magazínu ELLE Nina Garcia,...
+21Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.

„Začneme sa snažiť,“ kontroval jej Bieber, no dočkal sa vyhýbavej odpovede: „To ešte uvidíme.“ Uvidíme a vy si zatiaľ pozrite galériu z akcie ELLE aj video Bieberovcov z cesty na večeru v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dieťa #Justin Bieber #večera #Hailey Bieber #paprazzi

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....