Beckham s partnerkou sa zvečnili (skoro) nahí: Jeho slová však zaujmú ešte viac!

Je najstarším potomkom slávnych manželov Victorie a Davida Beckhamcov, no stále je to relatívne mladý muž na ženenie. Brooklyn Beckham však zjavne situáciu vníma inak.

25.10.2021 00:00
Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Foto: ,
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz počas prehliadky značky Givenchy v Paríži.
debata

Dvadsaťdvaročný fotograf a influencer sa už nejaký čas stretáva s herečkou a modelkou Nicolou Peltzovou a svoju lásku dávajú pravidelne na obdiv svetu. Naposledy sa tak stalo prostredníctvom záberov, ktoré zverejnil Brooklyn na svojom profile na Instagrame. Záber ho zachytáva v kúpeľni s príťažlivou Nicole a partneri sú na prvej fotografii zjavne nahí. Na ďalšej zase vidieť Nicole v Evinom rúchu len s uterákom v mokrých vlasov a Brooklyna zase s osuškou omotanou okolo drieku.

Šteklivé fotografie však nie sú to jediné, čo sledovateľov v tomto prípade prekvapí. „Žena na celý život,“ znie stručný popis, ktorý najstaršie zo štyroch detí manželov Beckhamovcov pridalo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Hoci to môže znieť ako príliš trúfalé a odvážne, zdroje z okolia Brooklyna Beckhama hovoria o tom, že je naozaj do Nicole Peltzovej zamilovaný až po uši. „Naozaj ju vidí ako ženu svojho života a chce si ju vziať. Konieckoncov, už sa zasnúbili pred nejakým časom,“ komentoval nemenovaný zdroj (poznámka: dvojica sa zasnúbila v lete 2020).

Populárny párik by si vraj chcel užiť veľkolepú svadbu a tak jediný dôvod, prečo sa ešte nekonala, sú čiastočné obmedzenia na zoznam hostí pre pandemickú situáciu. Rok 2022 by však už mohol byť ku nim láskavejší a vraj sú prípravy v plnom prúde.

zväčšiť Brooklyn Beckham a Nicola Peltz spoločne na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2022 Valentino Brooklyn Beckham a Nicola Peltz spoločne na prehliadke značky Valentino.

Brooklyn a Nicola sa nedávno objavili spoločne aj na týždni módy v Paríži, kde navštívili niekoľko módnych prezentácií (Valentino, Givenchy). Tento rok tiež zažili svoj veľký spoločenský debut, keď ich na akciu MET Gala pozvala šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour a obliekol ateliér Valentino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Instagram #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham #nahí

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...