VIDEO+FOTO: Objatia plné smútku. Alec Baldwin sa stretol s manželom a synom zosnulej kameramanky

Počas víkendu 63-ročného herca fotografi zachytili na ulici v Santa Fe v Novom Mexiku, kedy sa už stretol s Hutchinsovej manželom Matthewom a ich deväťročným synom.

25.10.2021 09:34
Alec Baldwin Foto:
Alec Baldwin sa objíma s manželom Halyny Hutchinsovej na ulici v Santa Fe.
debata

V piatok večer sa herec Alec Baldwin vyjadril k tragédii, ktorá sa stala počas nakrúcania filmu „Rust“, kedy nešťastnou náhodou smrteľne zranil kameramanku Halynu Hutchinsovú (42) a postrelil režiséra Joela Souzu.

"Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj šok a smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchinsovú, manželku, matku a našu hlboko obdivovanú kolegyňu. Plne spolupracujem s vyšetrovateľmi na objasnení toho, ako k tejto tragédii došlo,“ napísal Baldwin na sociálne siete.

zväčšiť Alec Baldwin sa stretol  s manželom  Halyny... Foto: Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
baldwin Alec Baldwin sa stretol s manželom Halyny Hutchinsovej, fotografi ich zachytili na ulici v Santa Fe.

Počas víkendu slávneho herca fotografi zachytili na ulici v Santa Fe v Novom Mexiku, kedy sa už stretol s Hutchinsovej manželom Matthewom a ich deväťročným synom. „Naša strata je obrovská a žiadame médiá, aby rešpektovali súkromie našej rodiny v čase, kedy prežívame smútok,“ znelo vo vyhlásení rodiny, ktoré zverejnili viaceré médiá. Na paparazzi videu sú zachytení všetci traja, ako kráčajú ulicou Santa Fe. Na záberoch je vidieť, ako herec objíma manžela zosnulej, vedľa stojí jeho syn (video).

Video
Zdroj: Profimedia

V Burbanku v Kalifornii vzniklo pietne miesto, kde mohli zosnulej kameramanke ľudia zapáliť sviečku a vyjadriť svoju sústrasť rodine. Na mieste počas víkendu pribúdali vence aj sviečky, nechýbali fotografie Hutchinsovej. Pietne miesto bolo vytvorené aj v meste Albuquerque v Novom Mexiku. Hutchinovej manžel, syn aj Baldwin sa spoločne zúčastnili pietnej spomienky v Santa Fe.

Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...
Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...
+4Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...

Pietne miesto za zosnulú kameramanku Halyna Hutchinsovú vzniklo v spomínanom v Burbanku v Kalifornii, spomienku zorganizovala organizácia združujúca kameramanov (International Cinematographers Guild). „Dnes večer musíme splniť dve veci – prvou je utešiť sa navzájom a druhou je osláviť pozoruhodný život pozoruhodnej ženy, ktorý bol prerušený príliš skoro,“ odznelo počas spomienky, ako píše Daily Mail.

Prop Firearm Movie Set Čítajte viac Šok a zármutok! Alec Baldwin sa už vyjadril k tragédii

„Všetci si nájdime chvíľku a spojme sa, aby sme si uctili Halynu a smútili spoločne,“ vyzvala spomínaná organizácia na Facebooku ľudí.

Wanda Adamík Hrycová, filmová producentka Čítajte viac Producentka Wanda Adamík Hrycová ku tragédii: Na pľaci reálna zbraň nemá čo robiť!

K tragédii došlo v americkom štáte Nové Mexiko pri natáčaní westernu s názvom „Rust“, v ktorom Baldwin stvárňuje hlavnú úlohu. Herec po tragédii všetky pracovné plány zrušil. Halyna Hutchinsová a Joel Souza „boli postrelení, keď zo zbrane vystrelil Alec Baldwin“ uviedol šerif okresu Santa Fe. Zbraň slúžila ako rekvizita.

Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust" v...
Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust" v...
+4Miesto nakrúcania westernu s názvom "Rust v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...