Poriadne sexy tatko v akcii? Bloom zhodil tričko a zdobil steny detskej izby

Pre herca Orlanda Blooma nikdy nebol veľký problém vyzliecť sa a zdá sa, že to neplatí len pre filmové plátno, ale aj súkromie. Kto by sa však divil, herec sa zjavne rád pochváli svojou formou.

26.10.2021 00:00
Academy Museum of Motion Pictures Gala Foto: ,
Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry boli v dobrej nálade. Perry mala na sebe šaty Louis Vuitton.
debata

Urobil tak aj naposledy, keď sa pustil do domácich prác. Teda vlastne otcovských povinností. Štyridsaťštyriročný hrdina slávnej série Pán prsteňov sa totiž rozhodol dekorovať steny detskej izby pre dcérku Daisy, ktorú má so snúbenicou Katy Perryovou. A nezaobišlo sa to bez sexy záberu bez trička.

Na Instagrame, kde zverejnil svoj „počin“, najprv vidieť, ako sa snaží lepiť na stenu kvety v tvare margarétok (z anglického slova daisy, čo je tiež meno dievčatka). Okrem záberu je však súčasťou aj krátke video, ktoré nasleduje za fotografiou (kliknite v odkaze z Instagramu na šípku vpravo). Na ňom už má Orlando tričko dolu a predvádza pred kamerou mobilu, ktorý drží v rukách jeho partnerka, napumpované svaly. „Otec roka,“ komentovala s humorom speváčka, ktorá porodila dcérku Daisy v auguste minulého roka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Dievčatko je vraj nielen miláčikom svojho slávneho otca, ale aj nevlastného brata – Bloomovho syna Flynna, ktorého má s exmanželkou Mirandou Kerrovou. Austrálska modelka iba nedávno prezradila pre médiá, že je nesmierne rada za dobré vzťahy s expartnerom aj jeho súčasnou životnou družkou Perryovou.

„Akoby sme boli kamošky už predtým, alebo niečo také. Od prvého dňa, čo sme sa ja a Orlando rozišli, sme si boli veľmi blízke, skutočne dobré kamarátky. Vždy som mu želala len to najlepšie a on si želal to najlepšie pre mňa,“ uviedla v interview 38-ročná modelka, ktorá je o rok staršia od Katy Perryovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Katy Perry #Instagram #Orlando Bloom #izba #maľovanie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...