Mesiace tajností a teraz... fešný vojvoda z Bridgertonu ukázal pôvabnú priateľku

S celosvetovou popularitou seriálu Bridgerton sa z relatívne málo známeho herca stal zo dňa na deň miláčik publika. Najmä toho ženského. Herec Regé-Jean Page však už svoju "lásku" našiel.

26.10.2021 12:00
Britain LFF The Harder They Fall Premiere Foto: ,
Herec Rege-Jean Page na filmovej premiére v Londýne začiatkom októbra 2021.
debata (1)

Tridsaťjedenročný Brit, ktorému v žilách koluje po mame aj zimbabwská krv, svoje súkromie príliš nemedializuje. Možno aj preto, aby zostala nedotknutá jeho aura seriálového zvodcu, vášnivého vojvodu Simona z projektu Bridgerton.

Na nedávnom filmovom festivale v Londýne ho však objektívy zachytili v spoločnosti jeho partnerky. Nie je vôbec z filmovej či televíznej brandže, blondínka menom Emily Brown sa živí prácou v reklamnej agentúre.

zväčšiť Herec Regé-Jean Page a jeho partnerka Emily... Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia
638438065 Herec Regé-Jean Page a jeho partnerka Emily Brown na zábere z londýnskeho filmového festivalu.

Page a jeho pôvabná polovička sa pred pár dňami objavila spolu na červenom koberci a hoci na oficiálnom pózovaní médiám sa urastený Regé-Jean objavil sám, neskôr už kráčal po boku sympatickej Emily. Copywriterka, o ktorej sa začalo špekulovať ako o partnerke zvodcu z obrazoviek Netflixu vo februári tohto roka, sa zvyčajne drží v úzadí. Tentoraz však už s úsmevom a stoickým výrazom na tvári čelila aj záujmu médií či hostí a fanúšikov, ktorých pozornosti párik neunikol.

V prípade Regé-Jean Pagea sa istý čas špekulovalo aj o romániku s jeho seriálovou kolegyňou Phoebe Dynevorovou. Obaja však takéto domnienky rezolútne popreli. Ani jeden z nich nebude hrať hlavné husle v pripravovanej druhej sérii projektu Bridgerton, ktorý zažil enormný divácky úspech. Pre Pagea sa však možno blýska na lepšie časy. Už viackrát sa objavili v médiách informácie o tom, že možno práve tento britský herec by mohol byť novým predstaviteľom Jamesa Bonda.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partnerka #Regé-Jean Page

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...