Hadidovej partner Malik mal udrieť modelkinu mamu! Výsledok: Škandál a rozchod...

Najprv šokujúce správy o fyzickom násilí, následne informácie o rozchode. V prípade páru Gigi Hadid a Zayn Malik sa toho aktuálne zomlelo viac ako dosť.

29.10.2021 09:41
Zayn Malik a modelka Gigi Hadid Foto: ,
Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid na akcii v newyorskom Metropolitnom múzeu začiatkom mája 2016.
debata (1)

Vo štvrtok podvečer americké médiá priniesli správy o tom, že spevák Malik, niekdajší člen formácie One Direction mal údajne fyzicky napadnúť Yolandu Hadidovú – mamu svojej partnerky Gigi Hadidovej. Informácie prišli z dvoch zdrojov – jedným bol bulvárny portál TMZ.com, ktorý citoval zdroj z okolia Hadidovej. Podľa neho mal Malik udrieť Hadidovú, s ktorou údajne prišiel do konfliktu pre vlastnú dcéru a Hadidovej vnučku Khai.

Následne sa vyjadril samotný spevák, ktorý vydal oficiálne vyhlásenie. „Rozhodne popieram, že by som udrel Yolandu Hadidovú a v záujme mojej dcéry [Khai] odmietam poskytnúť akékoľvek ďalšie podrobnosti a dúfam, že Yolanda prehodnotí svoje falošné obvinenia a pohne sa smerom k vyliečeniu týchto rodinných problémov v súkromí,“ uviedol Malik pre spomenutý portál TMZ.

Do pár hodín sa na verejnosti objavilo aj vyjadrenie slávnej topmodelky, ktorej asi takýto konflikt medzi životným partnerom a vlastnou mamou nemôže byť príjemný. Gigi však primárne požiadala o rešpektovanie súkromia a uviedla, že sa sústreďuje na to, čo je najlepšie pre jej vlastnú dcéru.

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky Versace. Čítajte viac Gigi Hadid o domácom pôrode: Prosila som o epidurálku, ale...

Ako to vlastne dopadlo v rodine Hadidovcov však naznačuje už ďalší vývoj udalostí. Magazín People totiž tvrdí, že dvojica sa rozišla a za rozchodom je práve údajný konflikt medzi niekdajšou hviezdou reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills Yolandou Hadidovou a jej potenciálnym zaťom. „Nie sú spolu, ale o dcérku sa stále spoločne starajú. Záleží im obom na jej blahu,“ citoval People.com.

Gigi Hadid a Zayn Malik sa prvýkrát ako pár objavili na verejnosti v roku 2015, no o necelé tri roky neskôr sa rozišli. V januári roku 2020 sa však opäť dali dohromady a o pár mesiacov potvrdili aj tehotenstvo Hadidovej. Dcérka Khai sa dvojici narodila minulý rok v septembri, presný dátum jej narodenia však rodičia nezverejnili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #útok #rozchod #Zayn Malik #Gigi Hadid #Yolanda Hadid #TMZ.com

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...