Už vyše mesiaca je z nej manželka. Ako sa Lily Collins cíti? Niekedy fakt stará...

Iba minulý mesiac sa z nej stala vydatá žena. Herečka Lily Collins, hviezda série Emily v Paríži z produkcie Netflixu, sa s humorom vyjadrila na margo nového statusu.

30.10.2021 10:00
lilly colins Foto:
Herečka Lily Collins.
debata

„Je také pekné môcť konečne povedať, že som manželka, no zároveň sa vďaka tomu niekedy cítim fakt stará,“ komentovala 32-ročná dcéra bubeníka a speváka Phila Collinsa.

Tmavovlasá kráska zo slávnej rodiny povedala áno Charliemu McDowellovi, ktorý má rovnako známe tváre v rodine – je totiž synom herca Malcolma McDowella. V minulosti bol tiež istý čas partnerom inej známej herečky – hviezdy seriálu Hra o tróny Emilie Clarkeovej.

Britský hudobník Phil Collins Čítajte viac Phil Collins priznal vážne zdravotné problémy. Je to veľmi frustrujúce, povedal

Po ich rozchode zakotvil však práve v náručí sympatickej hviezdy hitu Emily v Paríži a dvojica je odvtedy nerozlučná. Svadbu, ktorá sa konala minulý mesiac, absolvovali v Colorade, ktoré im vraj pripomínalo anglické lesy a prírodu. Následne sa manželská dvojica vybrala na trojtýždňovú svadobnú cestu, ktorá však neviedla do žiadnej exotickej destinácie s tropickými teplotami.

Lily a Charlie si totiž na svadobnú cestu vybrali Škandináviu a navštívili niekoľko krajín, vrátane zastávky v dánskej Kodani. „Bol to výlet, ktorý vôbec nepripomínal klasické medové týždne. Plný gurmánskych zážitkov a dobrodružstiev,“ komentovali manželia následne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #manželka #Lily Collins #pocit

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...