Pikošky z Priateľov aj boj so závislosťou: Perry v novej knihe sľubuje odhaliť všetko

Herca Matthewa Perryho svet pozná najmä ako Chandlera Binga zo seriálu Priatelia. Známy je však tiež svojimi dlhoročnými problémami so závislosťou od alkoholu či liekov. Boj s nimi, ktorý sa snaží vyhrať už roky, opíše nová kniha.

01.11.2021 01:50
Matthew Perry Foto: ,
Herec Matthew Perry na archívnom zábere.
debata

Ako informuje portál Deadline.com, Perry údajne podpísal zmluvu na sedemciferný honorár za napísanie vlastných memoárov. Tie sa majú sústrediť nielen na obdobie nakrúcania seriálu Priatelia či najväčšie kariérne úspechy, ale tiež na samotný boj so závislosťou a náročné chvíle v hercovom živote. Zástupcovia vydavateľstva však sľubujú, že pôjde o knihu s nezameniteľným humorom.

„Potrebujeme humor, potrebujeme katarziu a musíme sa na niečom zhodnúť – a Matthewov výnimočný príbeh, vyrozprávaný jeho nenapodobiteľným hlasom, je tou vecou,“ povedala pre médiá Megan Lynch z vydavateľstva Flatiron Books, ktoré memoáre plánuje vydať. „Matthewova kniha má bezkonkurenčný potenciál spájať ľudí, čo je práve teraz, v čase izolácie a rozdelenia, mimoriadne povzbudzujúce,“ doplnila ešte Lynch na margo chystaného titulu.

Aisha Tyler - koláž Čítajte viac Ako krásna Charlie v Priateľoch randila s Joeym aj Rossom! A dnes? Má 50 a očarí kohokoľvek

Plán vydania je zatiaľ stanovený na budúci rok, no presný dátum známy nie je. Vydavateľstvo sľubuje, že s knihou prenesie čitateľov do zákulisia slávneho sitkomu Priatelia a zároveň otvorí informácie o Perryho súkromnom boji so závislosťou.

"Má to byť úprimná a sebavedomá kniha rozprávaná s jeho typickým humorom, pričom Perry živo opisuje svoj celoživotný boj s touto chorobou a to, čo ho poháňalo napriek tomu, že zdanlivo mal všetko,“ znie vo vyhlásení, ktoré sprostredkovali zástupcovia vydavateľstva americkým médiám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #problém #závislosť #priatelia #Matthew Perry

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....