Na ich hity sa svet zvŕtal na parkete! Spoznáte speváka slávnej kapely 80-tych rokov?

Najväčší úspech zažívali v druhej polovici osemdesiatych rokov ako súrodenecká hudobná formácia, ktorá ovládla hitparády hitmi I Owe you nothing a When I will be famous?. Neskôr sa rozišli a každý sa vybral vlastnou cestou.

01.11.2021 10:00
2021 Pride of Britain Awards Foto: ,
Spevák Matt Goss na zábere z vyhlásenia cien Pride of Britain Awards.
debata

Reč je o bratoch Lukeovi a Mattovi Gossovcoch, ktorí spoločne tvorili formáciu BROS. Kým Luke sa vrhol primárne na herectvo, jeho brat Matt zostal pri hudbe. Hoci už nikdy nedosiahol taký úspech ako v časoch BROS, jeho meno patrí v rodnej Veľkej Británii stále medzi spoznávané. A žiadané. Nedávno sa objavil aj na galavečere Pride of Britain.

Herečka Hannah Waddingham.
Speváčka, tanečnica a televízna hviezda Alesha...
+6Spevák Matt Goss na zábere z vyhlásenia cien...

Slávnostné vyhlásenie cien pre ľudí, ktorí sa nejakým spôsobom zaslúžili o zlepšenie života iných, znevýhodnených či postihnutých biedou alebo náročnými životnými situáciami, sa konalo v sobotu večer a pozvanie prijalo množstvo britských celebrít. Päťdesiattriročný Matt Goss dorazil na červený koberec sám, hoci len pred pár dňami sa jeho meno v britskom bulvári ocitlo v zaujímavých súvislostiach.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Team Matt Goss (@teammattgoss)

Plavovlasého speváka zachytili paparazzovia na večeri s neznámou ženou. Dvojica mala k sebe zjavne blízko, no nebolo jasné, v akom presne vzťahu sú. Akonáhle si uvedomili, že ich sledujú reportéri a robia fotografie, rýchlo zaplatili, zavolali si taxi a z reštaurácie odišli. Žena si celý čas pred tvárou držala golier kabáta a nasadila si rúško, aby ju nebolo poznať.

V minulosti Goss randil napríklad s Melanie Sykesovou či herečkou Rebeccou Fergusonovou. Desať rokov bol vo vzťahu s moderátorkou Daisy Fuentesovou. Totožnosť dámy z nedávneho rande pritom doteraz nebola odhalená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osemdesiate roky #Bros #Matt Goss

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...