Nemám vôbec čas na lásku, vyhlásila Vondráčková. Značí to azda rozchod?

Len pár mesiacov sa oficiálne hovorilo o vzťahu českej speváčky a herečky Lucie Vondráčkovej s moderátorom Petrom Vojnarom. Možné však tiež je, že už sa skončil.

02.11.2021 00:00
631548125 Foto: ,
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar na akcii Czech&Slovak PhotoGirl 2021.
debata

Dohady o tom, ako to vlastne s partnermi vyzerá, sa začali množiť po rozhovore v relácii Showtime pre televíziu CNN Prima News.

„Nemám, vôbec nemám čas na lásku. Nestíham,“ vyhlásila pred kamerou 41-ročná Vondráčková. Dokonca priznala, že vlastne nevie, ako túto situáciu zvláda Petr Vojnar, keďže sa pre pracovné povinnosti dlho nevideli. „To neviem, ja som ho dlho nevidela. Myslím si, že to zvládne. Je to veľký chlapec,“ pokračovala speváčka.

Tieto slová, samozrejme, okamžite vyvolali dohady, ako to vlastne so vzťahom populárneho moderátora a obľúbenej speváčky vyzerá. Jasné slovo však zatiaľ médiám nepovedala ani Lucie, ani samotný Vojnar. Dvojicu naposledy videli na premiére muzikálu Láska nebeská v divadle Broadway koncom septembra.

635588847 Čítajte viac Láska nebeská? Vondráčková s Vojnarom na premiére - fíha, tá sa obliekla sexy

Vzťahy, v ktorých sa pre pracovné povinnosti partneri nevídajú každý deň, ba niekedy aj niekoľko týždňov, sú napríklad medzi zahraničnými celebritami pomerne bežnou záležitosťou. Často ich sprevádza fakt, že pracovné povinnosti jedného alebo druhého zoberú na druhú stranu krajiny či kontinentu.

Vo veľkej Amerike a vo svetovom šoubiznise, kde sa nakrúcania či vystúpenia odohrávajú na americkom kontinente, v Európe a niekedy dokonca aj v Austrálii, to má aj logiku. V prípade Vondráčkovej a Vojnara, ktorí sa obaja zdržiavajú prevažne v Prahe, to však zaváňa istými pochybnosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rozhovor #Lucie Vondráčková #Showtime #Petr Vojnar

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...