Affleck a obe jeho Jennifer spoločne! Aha, toto spojilo Lopezovú a Garnerovú...

Herec Ben Affleck so súčasnou partnerkou Jennifer Lopezovou strávili uplynulý víkend v halloweenskej nálade. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, no objavil sa iný fakt, ktorý vyvolal všeobecný rozruch a záujem médií.

02.11.2021 11:45
640900278 Foto:
Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer Lopez sa stretli s Jennifer Garnerovou počas tradičného halloweenskeho sviatku, keď sa ich deti vybrali od domu k domu v maskách spoločne.
debata

Ako zachytávajú zábery paparazzov, milenecká dvojica sa pri príležitosti osláv duchárskeho sviatku stretla aj s Affleckovou bývalou manželkou Jennifer Garnerovou. Práve ona je matkou všetkých troch detí herca, režiséra a scenáristu Bena Afflecka a napriek dávnejšiemu rozchodu stále spolu s ním trávia čas na mnohých rodinných či školských udalostiach svojich detí bok po boku.

Tentoraz sa však vzťah bývalých manželov posunul azda na ešte „vyšší level“. Garner sa totiž stretla s Lopezovou a všetci traja spoločne, teda Ben aj obe jeho Jennifer vypravili svoje ratolesti na tradičný halloweensky sprievod, v rámci ktorého deti chodia od domu k domu v maskách a za vinšovačky si pýtajú sladkosti či drobné dobroty.

zväčšiť Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Garner Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer Lopez sa stretli s Jennifer Garnerovou počas tradičného halloweenskeho sviatku, keď sa ich deti vybrali od domu k domu v maskách spoločne.

„Všetci spolu vychádzajú a pozornosť je vždy zameraná na deti. Jennifer, Ben a Jen Garnerovci chceli, aby deti mali úžasný Halloween a myslím si, že sa to podarilo. Ich deti sú kamaráti a chceli sa spolu vyblázniť. Dávalo zmysel, že išli všetci spolu,“ citoval portál magazínu People zdroj z okolia trojice.

Affleck s Garnerovou sú rodičmi 15-ročnej Violet, 12-ročnej Seraphiny a 9-ročného Samuela, Jennifer Lopez je mamou dvojičiek Emmy a Maxa, ktorých má s exmanželom Marcom Anthonym.

Podľa viacerých zdrojov si deti slávnych rodičov okamžite „klikli“ a vždy, keď je to možné, trávia spolu čas. To známym rodičom údajne tiež uľahčilo napredovanie v staronovom vzťahu. Affleck tvoril pár bezmála tri roky ešte pred manželstvom s Jennifer Garnerovou.

Music Rock Hall Čítajte viac Jennifer Lopez na pódiu (iba) v podprsenke! Čo na tom, že má 52, vyzerá ako školáčka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Jennifer Garner #Halloween #spojenie

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....