Hailey Bieber prezradila: Urobila som niečo, čo Justina naozaj ranilo

Hailey a Justin Bieberovci sa v poslednom čase vznášajú priam na obláčiku šťastia.

03.11.2021 00:00
bieber Foto:
Hailey a Justin Bieberovci.
debata

Paparazzi ich často zachytia bok po boku a ich tváre aj reč tela prezrádzajú – ich vzťah beží na plné obrátky. A hoci ich manželstvu neprajníci dlhý život nepredpovedali, zdá sa, že opak je pravdou. Slávny párik sa v júli 2018 nečakane zasnúbil po krátkom randení na Bahamách, 13. septembra v tom istom roku sa potom tajne zosobášili na radnici v New Yorku.

24-ročná modelka a slávny spevák si padli do oka už v roku 2014, ale v roku 2016 prišiel náhly rozchod. V podcaste "In Good Faith with Chelsea & Judah Smith“ sa krásna Hailey rozhovorila o období, kedy ich vzťah nefungoval práve najlepšie a priznala chybu.

„Urobila som niečo, čo ho naozaj ranilo a myslím si, že to bol dôvod, prečo už nemyslel na svadbu. Bolo to nepríjemné,“ opísala slávna kráska. Hoci jasne neprezradila, čo presne vyviedla, naznačila, že to bolo niečo veľmi nezrelé a hlúpe.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration Čítajte viac Bieberovci dokážu stihnúť všetko. Basketbal, párty, romantika aj... dieťa do konca roka?!

Už v čase odlúčenia však bola Hailey presvedčená, že Justin si k nej raz nájde cestu späť. Keď prišiel ten správny čas, obaja už hovorili o svadbe a deťoch. „Povedal mi, že jeho najväčším snom je mať zdravú rodinu. Vždy sme hovorili o našich cieľoch, kde chceme v určitom veku byť. Chceli sme sa zobrať mladí, založiť si rodinu a mať deti,“ dodala Hailey Bieber.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Hailey Bieber

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...