Dotyky, bozky, úsmevy šťastia! Vondráčková opäť s Vojnarom uťali všetky klebety

Rozchod sa nekoná. Hoci posledné vyjadrenia speváčky Lucie Vondráčkovej sa dali interpretovať naozaj rozličným spôsobom, je jasné, že s moderátorom Petrom Vojnarom stále tvoria pár. A poriadne zamilovaný.

03.11.2021 07:08
641129065 Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková a moderátor Petr Vojnar prišli spoločne na krst charitatívneho kalendára v kaviarni Bonvivan.
debata (1)

Dvojica sa v utorok večer objavila na krste charitatívneho kalendára so štvornohými miláčikmi a možno aj pre klebety šíriace sa českými a slovenskými médiami prišli ruka v ruke. Teda, držiac sa nežne za ruky a so šťastným úsmevom na perách. Vojnar sa od svojej partnerky takmer nepohol a Lucie zase pôsobila, že si večer v jeho spoločnosti naozaj užíva. Nechýbali nežné dotyky a v jednom momente aj bozky pre fotografov.

Ešte pred pár dňami Lucie trochu zmiatla novinárov aj verejnosť, keď sa v relácii Showtime na obrazovkách CNN Prima News vyjadrila o svojom vzťahu, že vôbec na nič nemá čas. „Nemám, vôbec nemám čas na lásku. Nestíham,“ vyhlásila pred kamerou a tiež dodala, že Vojnara dlho nevidela. „Myslím si, že to zvládne. Je to veľký chlapec,“ konštatovala tiež 41-ročná speváčka.

631548125 Čítajte viac Nemám vôbec čas na lásku, vyhlásila Vondráčková. Značí to azda rozchod?

Zdá sa, že zvládol. A s úsmevom. Konieckoncov, ak mu je odmenou spokojná a usmiata partnerka, asi sa počkať oplatilo. A fotografom sa v utorňajší podvečer oplatilo čakať tiež.

Dvojnásobná mama Lucie si totiž v jednom momente dala dolu masívny sivý šál, ktorý mala okolo krku a odhalila odvážny hlboký dekolt. Jej sexy vzhľad tak popri Vojnarovi mohli obdivovať aj ďalší známi hostia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #krst #Lucie Vondráčková #Petr Vojnar

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...