Shakira a Piqué poriadne prekvapili! Instagram reaguje

Spoločných fotografií speváčky Shakiry (44) a jej partnera, futbalistu Gerarda Piquého, je v posledných rokoch ako šafranu.

03.11.2021 09:45
Gerard Pique Foto:
Partneri Gerard Pique a Shakira.
debata

Napriek tomu, že slávnu kolumbijskú rodáčku na Instagrame sleduje vyše 70 miliónov ľudí, svojim fanúšikom fotografie s partnerom neukazuje. To sa skôr na sociálnej sieti objavia zábery jej dvoch synov. Aj preto aktuálne zverejnená fotografia Shakiry a Piquého vyvolala značný záujem a za 24 hodín fotografiu ako „páči sa mi“ označili vyše 2 milióny ľudí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Fotografia zachytáva partnerov v halloweenskych kostýmoch, tváre majú pomaľované a ich jazyky sa dotýkajú. Vyzývavá fotografia fanúšikov prekvapila. Kostýmami určite potešili najmä ich dvoch synov, 6-ročného Sashu a 9-ročného Milana.

Aj vzhľadom na zriedkavé spoločné pózovanie dvojice zahraničné médiá v minulosti špekulovali aj o kríze vo vzťahu. Ako vidieť, láska ani vášeň medzi dvojnásobnými rodičmi nevyprchala a prominentný pár je stále spolu.

Gerard Pique Čítajte viac Shakira sa už dlho nepochválila synmi! Až teraz... Aha, čomu prepadol mladší z nich

Shakira už dlhší čas zamestnáva španielske médiá aj súdy, keďže je meno sa skloňuje s miliónovými únikmi na daniach. Podľa prokuratúry speváčka v rokoch 2012–14 nezaplatila v Španielsku na daniach viac než 14,5 milióna eur.

Shakira (44) sa s partnerom, Gerardom Piquém (34) spoznala vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010. Pred oltár sa doposiaľ nepostavili, žijú v Barcelone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...