DiCaprio a princ Charles sa stretli v Glasgowe! Ale ruky si podávali už pred 20-timi rokmi, tu je video

DiCaprio prišiel do Glasgowa ako pozorovateľ klimatickej konferencie OSN, stretnutie s britským princom si ujsť nenechal.

04.11.2021 13:00
Climate COP26 Summit Foto: ,
Princ Charles a Leonardo DiCaprio na výstave v Kelvingrove Art Galleryv Glasgowe.
debata

Nielen politici a členovia kráľovskej rodiny, ale aj celebrity zamierili do Škótska na klimatický summit OSN. V stredu sa princ Charles stretol v „Kelvingrove Art Gallery“ s hollywoodskym hercom Leonardom DiCapriom, aj dizajnérkou Stellou McCartneyovou (50). Tá navrhla šaty vojvodkyni Meghan, v ktorých sa ukázala po obrade na večernej svadobnej recepcii v roku 2018.

Princ Charles, Stella McCartney a Leonardo...
Princ Charles a Leonardo DiCaprio na výstave v...
+2Princ Charles a Leonardo DiCaprio na výstave v...

DiCaprio prišiel do Glasgowa ako pozorovateľ klimatickej konferencie OSN, keďže témou ochrany planéty sa ako aktivista zaoberá už roky. Dcéra Paula McCartneyho sa prostredníctvom umeleckej inštalácie v galérii Glasgowe zamerala na udržateľnosť v módnom priemysle, ako informoval americký magazín „People“, čím vzbudila záujem nielen britského princa, ale aj DiCapria – spoločne si pozreli jej výstavu. 46-ročný herec si v spoločnosti princa zložil rúško a dvojica bok po boku spoločne zapózovala fotografom.

kate - koláž Čítajte viac To je záber! Zuzana Čaputová a vojvodkyňa Kate tvárou v tvár. Počas rozhovoru obe žiarili

Ako upozorňujú americké médiá, nie je to prvýkrát, čo sa obdivovaný herecký idol stretol so synom kráľovnej Alžbety II. V roku 1997 sa stretli na londýnskej premiére hitu Titanic režiséra Jamesa Camerona. Z tohto podujatia existuje aj video, na ktorom herec okrem iného predstavuje Charlesovi svoju mamu, Irmelin Indenbirkenovú (pozrite si video dole).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #princ charles

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...