James Middleton si tak veľmi užíval prvé týždne manželstva, že celkom zabudol na...

V septembri sa brat vojvodkyne Kate, James Middleton, oženil s Alizee Thevenetovou.

08.11.2021 00:00
james middleton Foto:
Brat vojvodkyne Kate, James Middleton a Alizee Thevenet na archívnej snímke.
debata

Po zverejnení svadobných záberov sa takmer na dva mesiace odmlčal – na jeho Instagrame nepribúdali žiadne nové príspevky, pritom dovtedy na nej bol naozaj aktívny. Sympatický tridsiatnik sa o slovo prihlásil až teraz. A fanúšikom ponúkol aj vysvetlenie – chcel si naplno vychutnávať prvé týždne v pozícii manžela a na sociálne siete celkom zabudol.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

„Bol som naplno ponorený do užívania si prvých mesiacov s mojou manželkou, až som si uvedomil, že som neúmyselne absolvoval sociálny detox, čo nie je zlé… Ale hlásim, že sme späť, dúfam, že vám to nevadí.“ K vyjadreniu pridal fotografiu s jeho psom – práve psy sú stálou súčasťou jeho príspevkov na Instagarme, kde ho sleduje 230 000 ľudí. Zároveň odporučil absolvovať takýto detox aj jeho fanúšikom. „Veľmi odporúčam detox od sociálnych médií,“ napísal v príspevku.

james middleton Čítajte viac Pán a pani Middletonovci! Brat vojvodkyne Kate sa oženil s krásnou Francúzkou, tu je ich svadobné foto

Brat vojvodkyne Kate, James Middleton (34), si so svojou francúzskou partnerkou povedali „áno“ v dedinke Bormes-les-Mimosas. Na svadbe, ktorú snúbenci pre pandémiu dva razy odložili, sa zúčastnili aj vojvodkyňa Catherine (39) a princ William (39) spolu s ich troma ratolesťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....